ÄRLIGHET MORAL OCH SÄKERHET

Om Oss

Att köpa lägenhet i Turkiet med vår kunskap är alltid smidigt och säkert
  1. Vi på Nordic Trust Homes säljer inte bara fastigheter i Turkiet. Vi siktar högt för att hjälpa dig genom din spännande resa mot en ny livsstil som du tidigare enbart drömt om!
  2. Vi tar hand om våra kunder och bryr oss om dem, därför är vår aftersale service tillgänglig 24/7, helt utan extra kostnader. Vi vill att våra kunder skall vara 100 % nöjda med den service som vi erbjuder – Om kunden är nöjd, är vi nöjda.
  3. Det är otroligt viktigt för oss att alla lägenheter i Turkiet som vi säljer är fullt inspekterade och har garanti.
  4. Vi ger aldrig tomma löften till våra kunder och vi lovar aldrig mer än vad vi kan göra. Ärlighet varar längst och är ett av Nordic Trust Homes motto.

    Med över 8 års erfarenhet inom mäklarbranschen – 4 år i Sverige och 4 år i Turkiet, så har Calle Girisen en omfattande kunskap – inte bara om proceduren att köpa och sälja fastigheter, utan även stor kännedom om regionen.  Vi ser till att du får fullständig information om fastighetsköpet, regionen och vad som händer efter köpet. Vi gör allt för att du ska få den ultimata upplevelsen medan du köper din fastighet i Turkiet. Med en av Alanyas mest kända konstruktions firma vid vår sida - Kasapoğlu Inşaat med över 45 års erfaren inom konstruktion, så kan vi med stolthet erbjuda våra kunder de bästa fastigheterna till de bästa priserna på marknaden.

Vi på Nordic Trust Homes

Oktay Cimen
Grundare Och Verksamhetsledare
Jag kan tala
Almir Redzic
Bosnisk försäljningsrepresentant
Jag kan tala
Cağlar Girishen
Grundare Och Verksamhetsledare
Jag kan tala
Sercan Bayrak
IT-Chef
Jag kan tala
Serhat Saydam
Kontorspersonal
Jag kan tala
Mustafa Kara
Portfölj Chef
Jag kan tala
Hasan Kasapoğlu
Grundare Och Verksamhetsledare
Jag kan tala
Erdal Günşer
After Sale
Jag kan tala