Nordic Trust Homes
Läs dessa villkor noggrant eftersom de innehåller viktig information om dina rättigheter och skyldigheter när du använder www.nordictrusthomes.se

Användarvillkor

Läs dessa villkor noggrant eftersom de innehåller viktig information om dina rättigheter och skyldigheter när du använder www.nordictrusthomes.se

Vänligen läs dessa villkor noggrant eftersom de innehåller viktig information om dina rättigheter och skyldigheter när du använder nordictrusthomes.se (”denna hemsida”)

 

1- INTRODUKTION

Vi är Alanya NTH Emlak Paz.Ins.Turz.Tic.Ltd.Sti ( Ägare av namnet och varumärket Nordic Trust Homes och webbplatsen www.nordictrusthomes.com). Företagets registreringsnummer är 20712 och vår adress är Kestel Mah.Toklar Cad.7 / A Alanya / Antalya. Vårt momsregistreringsnummer är ALANYA V.D 048 057 9998.

Dessa villkor omfattar vår sekretesspolicy och är kollektivt kända som “villkoren”.

När du använder denna hemsida godkänner du att vara bunden av dessa villkor. Vänligen läsa dessa villkor noga innan du börjar använda vår webbplats. Om du inte accepterar att vara bunden av dessa villkor, behöver du inte använda denna webbplats. Användaren av denna webbplats hänvisas genom att använda termen “du” eller ”din”.

Vi rekommenderar att du skriver ut en kopia av dessa villkor. De är ett juridiskt bindande avtal mellan dig och oss. Vi kan ändra dessa villkor på eget godtycke genom att uppdatera dem på webbplatsen.

Den dåvarande aktuella versionen av dessa villkor kommer att gälla när du använder denna webbplats. Vänligen kontroller denna hemsida då och då och ta notis om eventuella förändringar.

 

2- VÅRA RÄTTIGHETER OCH IMMATERIALRÄT

Upphovsrätten och alla andra immateriella rättigheter på denna hemsida (inklusive databasrättigheter, varumärken servicemärken, handelsnamn, text, grafik, kod, filer och länkar) tillhör oss eller våra licensgivare. Alla rättigheter reserverade.

Med förbehåll för punkt 3, kan du ladda ner material i syfte med att använda denna webbplats. Du får inte kopiera, modifiera, överföra, lagra (helt eller delvis), rama, ge ut eller länka till något material, information eller ladda ned från denna hemsida utan skriftlig medgivande från oss.

Enheten NORDIC TRUST HOMES LOGO och märket ”NORDIC TRUST HOMES” är vårt registrerade varumärke. Du får inte använda eller kopiera dem utan vårt skriftliga medgivande.

Denna hemsida innehåller länkar till webbplatser som drivs av tredje part. Vi har ingen kontroll över deras individuella innehåll. Vi lämnar inga garantier, gör inga utfästelser och ger inga löften om riktigheten och fullständigheten av den information som finns till de länkade webbplatserna. Vi tillhandahåller dessa länkar endast för din bekvämlighet. Vi rekommenderar inte några produkter eller tjänster som annonseras på dessa webbplatser. Om du bestämmer dig för att besöka någon tredje parts webbplats länkad från denna webbplats, gör du det på egen risk.

Information och detaljer om fastigheterna som är tillgängliga på denna webbplats tillhandahålls till oss av tredje part, fastighetsmäklare, hyresvärdar/markägare eller utvecklare. Vi kontrollerar och verifierar fastighetsdetaljerna.

 

3- DINA SKYLDIGHETER OCH UPPFÖRANDE

Du accepterar att du är ansvarig för att se till att ditt datorsystem uppfyller alla relevanta tekniska specifikationer som krävs för att använda denna webbplats och att din dator är kompatibel med denna webbplats.

Du får inte missbruka vårt system eller denna webbplats. Framför allt inte hacka sig in, kringgå säkerheten eller på annat sätt störa driften av vårt system och denna webbplats, eller försöka utföra något av ovanstående.

Du får inte ladda upp, använda olämpligt, stötande språk eller innehåll eller värva några kommersiella tjänster i kommunikationen, formuläret eller email som du skickar till oss från denna webbplats.

 

4- UTESLUTNING FRÅN WEBBPLATSEN

Vi förbehåller oss rätten att spärra och utesluta användare från denna webbplats och/eller begränsa eller inaktivera deras tillgång eller användning av någon eller delar av våra tjänster, permanent eller tillfälligt i eget godtycke.  En sådan användare skall anmälas och får inte sedan använda denna webbplats under något annat namn eller någon annan användare.

 

5- GARANTI

Samtidigt som vi strävar efter att se till att allt som är tillgängligt för nedladdning från denna hemsida inte är förorenat på något sätt så kan vi inte garantera att sådant material kommer vara fritt från virus eller likande.

Användning av mjukvaran och internet kan vi inte garantera att din tillgång eller driften av denna webbplats kommer att vara oavbruten eller felfri. Vi kan stänga, återkalla, avbryta eller ändra hela eller delar av webbplatsen utan förvarning. Vi är inte ansvariga om vi inte kan behandla dina uppgifter på grund av omständigheter som är utanför vår kontroll. Informationen på denna webbplats är endast avsedd för allmänintresset och utgör inte särskilda råd.

 

6- ANSVAR

Ingenting i dessa villkor kommer att utesluta vårt ansvar gentemot dig vid dödsfall eller personskada till följd av vårdslöshet eller bedrägligt beteende.

Med förbehåll för vad som sägs i klausul 6.1 kommer vi inte hållas ansvariga för eventuella fel på grund av mjukvara eller internet, otillgänglighet eller andra omständigheter utanför vår kontroll.

Med förbehåll för vad som sägs i klausul 6.1 kan vi inte ta något ansvar för förlust av ditt lösenord eller konto ID som orsakas av haveri, fel, strömavbrott eller på annat sätt orsakats av din dator.

Med förbehåll för vad som sägs i klausul 6.1 kommer vi inte att vara ansvariga gentemot dig för förlust eller skada, vare sig i kontrakt, kränkning (inklusive vårdslöshet), brott mot lagstadgad skyldighet eller på annat sätt, även om förutsebara, som uppstår under eller i samband med:

6.4.1: Användning av eller oförmåga att använda vår webbplats eller

6.4.2: Användning av eller tillit till innehåll eller information som visas på vår webbplats.

Med förbehåll för vad som sägs i klausul 6.1 till 6.4 inkluderande, om du är företag så kan vi inte hållas ansvariga för

  • indirekta, följdskador, särskilda eller bestraffande förlust skador, kostnader och utgifter
  • Utebliven vinst
  • Förlust vid affärer
  • Förlust av anseende
  • Brist på goodwill eller
  • Förlust av, skada på eller förvanskning av data.

Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella förluster eller skador som orsakats av ett virus, överbelastningsattack eller annat tekniskt skadligt material som kan infektera din datorutrustning datorprogram, uppgifter eller annat material på grund av din användning av vår webbplats eller till din nedladdning av innehållet på den, eller någon webbplats som är kopplad till den.

 

7- MEDDELANDEN

Alla meddelanden skall skickas till oss via e-post info@nordictrusthomes.com eller per post till vår adress som anges i början av dessa villkor.

Alla meddelanden som skickas via e-post skall anses ha mottagits den dag då meddelandets skickades eller, om det sänts på en nationell helgdag i Turkiet, lördag eller söndag anses meddelandet vara mottaget nästa arbetsdag. Alla meddelanden som sänds med post skall anses ha mottagits tre arbetsdagar efter dagen för utskick.

 

8- LAG OCH JURISDIKTION

Turkisk lag skal tillämpas vid dessa villkor. Du accepterar att domstolarna i Turkiet kommer att ha exklusiv domsrätt att avgöra eventuella tvister som kan uppstå till följd av, under eller i samband med dessa villkor och överlämnar för dessa ändamål  oåterkalleligen alla tvister till de turkiska domstolarnas jurisdiktion.

 

9- VISNINGSRESA

Visningsresa är namnet på affärsresan som arrangeras av Nordic Trust Homes och som ger kunder chansen att se alla fastigheter med egna ögon. Vänligen observera att denna visningsresa endast är tillgänglig för Alanya och Antalya regionen. Kunden kommer bli upphämtat av en licensierad transferfirma och körs sedan till boendet som är fullt möblerat. Kunder är ansvarig för skador och förluster som kan hända i lägenheten. Nordic Trust Homes förbehåller sig rätten att neka om kunden vill byta lägenhet.

Frukost, lunch och middag sker på utvalda restauranger tillsammans med en försäljningsrepresentant från Nordic Trust Homes. Visningsresan börjar efter frukosten och avslutas med en middag. En visningsresa varar minst 4 dagar och max 7 dagar. Vid uteblivet köpt, Nordic Trust Homes förbehåller sig rätten att debitera hela kostnaden för visningsresan inklusive flygbiljetter.

 

10- ALLMÄNT

Vi kan ändra innehållet på denna webbplats, avbryta eller upphöra någon aspekt av denna webbplats, som kan inkludera din tillgång till den. Eventuella ändringar av dessa villkor kommer göras tillgängliga.

Vi kan revidera dessa villkor när som helst genom att ändra den här hemsidan. Vänligen kontrollera denna hemsida då och då för at ta notis om eventuella förändringar som vi gjort, eftersom det är bindande för dig. Dessa villkor är hela avtalet med dig och oss. Du bekräftar att du inte har ingått (om inte gjort bedrägligt). 

Om en domstol beslutar att någon del av dessa villkor inte kan verkställas, kommer viss del av dessa villkor inte gälla, medan resten av villkoren fortfarande gäller. Ett avstående från ett parti av ett brott mot någon bestämmelse ska inte tolkas som en fortsatt avstående eller ett avstånden av något senare brott mot samma eller andra bestämmelser. Underlåtenhet eller försening i att utöva någon rätt enligt dessa villkor skall inte indra utövandet av denna eller någon annan rättighet. Du får inte tilldela eller överföra någon nytta, intressen eller skyldigheter enligt dessa villkor. Bestämmelserna i avtalslagen (tredje parts rättigheter) Act 1999 skall inte tillämpas i dessa villkor.

Har du några frågor?
loader Sändning..
Ny sökning

Våra Kunder

Naser R.
Jag vill Tacka Oktay och teamet för deras väldigt trevliga bemötande och generositet. Jag köpte min drömlägenhet i Turkiet som jag är super nöjd med. Allt gick så snabbt ..
Mer
SÖK