Nordic Trust Homes
Vi började leta efter fastigheter i Alanya via internet och snabbt hittade vi er hemsida och däref
10
AUG

Intervju med Helena och Lars, ägare till en lägenhet i Alanya, Mahmutlar

Vi började leta efter fastigheter i Alanya via internet och snabbt hittade vi er hemsida och däref

1 Varför har ni valt Turkiet och Alanya?

  • Vi har tidigare rest mycket och åkt på semester till Turkiet, men framförallt Alanya. Vi kände oss hemma här i Alanya tack vare klimatet och gästvänligheten bland lokalbefolkningen. Vi bestämde oss ganska omgående att börja leta efter en lägenhet i Alanya. För varje gång vi besökt staden så har vi blivit positivt överraskade och allt mer nöjda.

2 Hur har ni hittat oss?

  • Vi började leta efter fastigheter i Alanya via internet och snabbt hittade vi er hemsida och därefter lämnade vi en intresseanmälan. Vi fick svar omgående och kände tillit för företaget och valde att åka på en individuell visningsresa som ni erbjöd oss.

köpa lägenheter i Alanya

3 Har ni stött på några problem vid köp av fastighet i Turkiet?

  • Hela köpprocessen har gått smidigt och enkelt. Calle hade en plan som vi gick efter och allt fungerade precis som det skulle. Vi blev överraskade att hela köpprocessen gick så smidigt och fort. Vi ah inte alls stött på några problem, varken före eller under köpprocessen. Calle har varit tillmötesgående och gjort sitt jobb professionellt.

4 Vad tycker ni om Nordic Trust Homes after sale service?

  • Nordic Trust Homes after sale service fungerar utmärkt och aldrig har vi trott att man kan få så mycket service och hjälp. Vi har blivit väldigt goda vänner med Calle och idag tipsar han fortfarande oss om olika områden och prisvärda lägenheter i Alanya. Så fort vi stöter på ett problem ringer vi Calle på jourtelefonen som är tillgänglig 24/7. Tillgängligheten dygnet runt kan man absolut inte hitta någonstans än hos Nordic Trust Homes. Vi är nu stolta ägare till en fantastisk lägenhet i familjevänlig och populära Mahmutlar tack vare Calle och teamet på Nordic Trust Homes. Utan er hade vi idag inte känt oss så trygga och nöjda med ett fastighetsköp i Turkiet.

köpa lägenheter i Alanya

CHATTA PÅ WHATSAPP!