Nordic Trust Homes
Intervju med Leila och Magnus, ägare till en lägenhet i Alanya, Mahmutlar
21
AUG

Intervju med Leila och Magnus, ägare till en lägenhet i Alanya, Mahmutlar

Intervju med Leila och Magnus, ägare till en lägenhet i Alanya, Mahmutlar

1 Varför valde ni Turkiet och Alanya?

- Vi har under en längre tid letat efter ett land och en stad där vi kan njuta av sommaren känslan året runt. Våra barn älskar Turkiet och Alanya och brinner varför det var enkelt att välja Alanya för våra secound hem. Alanya regionen har allt vi behöver; anmärkningsvärd klimat med över 320 soldagar per år, vackra sandstränder som är perfekt för familjer med barn, men det viktigaste - vi har aldrig behandlats som turist här i Mahmutlar. Vi känns verkligen som hemma här och vi kan fredligt gå på gatorna utan att bli avbruten av vissa säljare eller restauranger. Detta är den perfekta platsen för oss att vara när vi vill ha en avkopplande semester i Alanya. Samt, ville vi ha en lägenhet som vi lätt kunde resa till, och därför när Gazipasa Airport öppnade, det var det perfekta valet för oss. Så nu är vi är ute och reser enklare än någonsin med våra barn med bara 20 minuter till flygplatsen från vår lägenhet i Mahmutlar.

Apartment in Alanya

2 Hur hittade du oss?

- Vi fick ett tips från några vänner som Nordic Trust Homes är ett företag med lång erfarenhet inom Turkisk fastigheter. Vi ville köpa en lägenhet via ett företag som hade flytande talar personliga och brinner varför vi valde dig. Vi fick svar på alla våra frågor och inom en kort tid vi beslutade att resa till Turkiet för att se egenskaperna. Företaget har ett brett utbud av tjänster och vi fick plockas upp på flygplatsen och vi bodde i en av de nya utvecklingen i en fullt möblerad lägenhet. Det var också många faciliteter på komplexa och det var bara perfekt för vår familj.

3 Har du träffat några problem genom att köpa lägenhet på Turkiet?

- Nej Calle hade en plan som vi följde och vi blev förvånad hur lätt hela processen var. När vi hade frågor eller toughts, sedan Calle var där och hjälpte oss med allt vi behövde. Allt har varit perfekt, både före, under och efter att vi köpte lägenheten.

Apartment in Alanya

4 Vad tycker du om Nordic Trust Homes aftersale tjänster?

- Nordic Trust Homes aftersale tjänster fungerar perfekt och vi kan rekommendera alla som funderar på att köpa en fastighet i Turkiet, att kontakta företaget. Du behöver inte oroa dig för något när du har dessa människor omkring dig. Företaget har ett brett utbud av tjänster som gör oss ägare till en lägenhet i Alanya, kan känna sig trygga när vi är i vårt hemland. Calle har varit enastående och vi har en vän för livet nu. Han hjälper alltid oss ​​om vi har några frågor eller problem och han är kläderna 24/7 på sin telefon, oavsett dag eller natt och det gör oss verkligen avslappnad och säker. Vi vill tacka Calle och hans team på Nordic Trust Homes, utan er vi inte kunde ha varit så mycket nöjd.

Taggar


Dela

OM BLOGG

Köpa lägenhet i Alanya, I den här bloggen kommer vi att guida dig - inte bara om att köpa fastighet i Turkiet, utan även ge fullständig information om regionen, så att du kan få din ultimata semester i Turkiet  

CHATTA PÅ WHATSAPP!