Nordic Trust Homes
Numan Kurtulus Den nya turkiska ministeren för kultur och turism, professor Dr. Numan Kurtulmuş
10
AUG

Ny turkisk turismminister fastställde Turkiets turismsmål

Numan Kurtulus Den nya turkiska ministeren för kultur och turism, professor Dr. Numan Kurtulmuş, tillkännagav sin strategiska vision om hur man kan öka resor och turism samt landets turismsmål i termer eller antal ankomster och dess bidrag till ekonomin.
 
Som turismens turism börjar återhämta sig 2017 har Kurtulmuş satt ett mål på 50 miljoner internationella besökare till Turkiet 2023. Även om detta mål förväntas generera 50 miljarder dollar i ekonomisk inverkan, sa Kurtulmuş det mest värdefulla resultatet av ökad turism Utgör grunden för ett starkare globalt samhälle genom en bättre delning av idéer och värderingar mellan kulturer.
 
"Få länder har så många olika turist- och kulturattraktioner som Turkiet, inklusive - och kanske viktigast - Turkiet är geografiskt som en bro mellan öst och väst och har besökare från hela världen, säger Kurtulmuş. "Vi ser denna styrka som avgörande för vår vision att samla samhällen och vi kommer att satsa tungt i offentliga och privata partnerskap för att säkerställa att vi utvecklar dessa turistprodukter för att diversifiera våra marknader och publik." Turkiet har redan gjort framsteg mot sina mål detta År med turism, 14,05 procent under de första 6 månaderna 2017 och med 36,53 procent i juni i år jämfört med juni 2016.
 
Under de senaste tre åren har ministeriet sett potentialen i sociala och digitala mediekanaler och har arbetat med sociala och digitala mediamarknadsföringskampanjer med Google, Facebook, Twitter och senast Lonely Planet och Matador Network i en samverkanskampanj via Www.hometurkey.com. Turkiet är nu det näst populäraste målet på sociala medier med drygt 6 miljoner följare globalt.
 
"Turkiet är ett av de mest mångsidiga destinationerna i världen, med en rikedom av historia, arkeologi, gastronomi och geografi från Medelhavet till Svarta havet, i kombination med konst och kultur som spänner över åldrarna, men ligger i framkant av modern innovation" Herr Kurtulmuş sade.
 
"Jag inbjuder resenärer från hela världen för att upptäcka vårt lands skönhet, oavsett om det är den nya UNESCO: s världsarvslista i Afrodisias eller den fascinerande turkos kusten. Med så många olika egenskaper, i kombination med Turkiets historia om gästfrihet från årtusenden av civilisationer har vi potential att berika vårt globala samhälle genom kulturdiplomati. "
Vi på NORDIC TRUST HOMES håller Er uppdaterad med nyheter från Turkiet.

Dela

Om Blogg

Köpa lägenhet i Alanya, I den här bloggen kommer vi att guida dig - inte bara om att köpa fastighet i Turkiet, utan även ge fullständig information om regionen, så att du kan få din ultimata semester i Turkiet  

CHATTA PÅ WHATSAPP!