Nordic Trust Homes
Turkiet är fullt av fantastiska platser, men några är mer populära bland fastboende utlänningar än andra
23
JAN

De bästa platserna för utlänningar att bo på i Turkiet?

Turkiet är fullt av fantastiska platser, men några är mer populära bland fastboende utlänningar än andra

Turkiet är fullt av fantastiska platser, men några är mer populära bland fastboende utlänningar än andra, om det är på grund av vädret, omgivningen eller miljön. Det är en dröm för många européer att kunna köpa fastighet i Turkiet med utsikt över havet och den underbart vackra naturen i landet och med ett klimat som erbjuder många soldagar och milda vintrar. Du kan hitta ett bra hem på en rad olika platser i Turkiet, men dessa är favoriterna.

Istanbul

Det borde inte förvåna att en av Turkiets mest populära turistattraktioner också är en av de mest populära platserna för utlänningar att flytta till. Med över 5000 bostäder som köpts av utlänningar bara under 2014 är Istanbul den nya hemstaden för många utlänningar och här finns många blomstrande gemenskapsaktiviteter.

Istanbul erbjuder en stor variation, från kustorter till stadsområden, och allt däremellan. Istanbul är kanske inte så populärt bland pensionärer som söker en mer avslappnad livsstil, men dess rika mångfald och liv och rörelse är verkligen tilltalande för yngre.

Antalya

Konkurerar med Istanbul som den mest populära staden i Turkiet för utläningar gör Antalya. Staden har allt du kan behöva och även en stark och motståndskraftig lokal ekonomi som gjort den till ett blomstrande affärscenter för ekonomi och turism. Medan många utlänningar njuter av semester i Antalyaregionen, gör många det också till sitt nya hem och det har verkligen mycket att erbjuda.

Kustorter som Kemer, Belek, Side och Alanya har gjort Antalyaregionen populärt, med många fastboende utlänningar i olika åldrar från hela världen. De fantastiskt fina stränderna och vackert väder är några av de största attraktionerna och Antalya är verkligen en plats många besöker, och sen aldrig vill lämna.

Mugla

I Mugla provinsen finns flera av Turkiets mest populära turistatorter som tex. Marmaris, Fethiye och Bodrum och i tillägg till att turister verkligen älskar Mugla, ökar det också i popularitet för fastboende utlänningar. Med ett stort utbud av egendom till förfogande har Mugla något för alla, och engelska talas av de flesta, vilket gör det till en attraktiv plats för utlänningar från länder som Storbritannien och USA.

Du hittar en mängd platser runt om i Mugla provinsen med Bodrum i spetsen som speciellt välkänt för sina blomstrande utlänningsgemenskaper. Både större städer och mindre byar i Mugla provinsen erbjuder ett stort utbud av fastigheter för utlänningar i alla åldrar och av alla nationaliteter.

Hitta ditt drömboende

Det är inte lätt att välja mellan olika lägenheter och villor som finns till salu, och det är inte lätt att veta hur man går till väga vid köp av lägenhet i Turkiet som utlänning. Det finns också en uppsjö av mäklare och det svåraste är väl kanske att välja rätt sådan till att börja med. Vi på Nordic Trust Homes har 100 % nöjda kunder som målsättning och vi lovar aldrig något vi inte kan hålla. Vi har ett stort utbud av allt från en trivsam lägenhet i Alanya eller Side, lyxvilla i Bodrum till  flotta lägenheter i Istanbul. Ni är alltid välkomna att skriva till oss om ni har frågor och funderingar om allt som rör fastighetsköp i Turkiet. 

Taggar


Dela

OM BLOGG

Köpa lägenhet i Alanya, I den här bloggen kommer vi att guida dig - inte bara om att köpa fastighet i Turkiet, utan även ge fullständig information om regionen, så att du kan få din ultimata semester i Turkiet  

CHATTA PÅ WHATSAPP!