Nordic Trust Homes

Fastigheter i Antalya

Att köpa fastighet i Antalya är en bra investering, närhet till strand, den starka ekonomin i staden och de ökade bostadpriserna i området är några få anledningar till att investera i Antalya. De flesta fastigheter i Antalya är byggda efter 2010 talet med modern arkitektur interiört och exteriört. Alla lägenheter vi erbjuder i Antalya är belägna i ett komplex som sköts av en seriös bostadsförening med faciliteter som pool och fritidsområde. Antalya är ett av Turkiets största städer och känd för att at emot turister från hela världen.

Fastigheter i Antalya är en investering för framtiden...

Köper man fastighet i Antalya så investerar man i nutid men framförallt framtid. Antalya är Turkiets 5:e största stad och växer för varje år. Förutom närhet till de vackra Medelhavsstränderna så har man många sevärdheter runt hörnet! Antalya har stått som värd för många sevärdheter i flertalet år och det finns många arkeologiska platser som man kan besöka såsom: Hadrian’s Gate, Gamla stan(Kaleİci), Termessos, Aspendons, Perge, Phaselis Side, Simena, Olympos, Cirali, Kekova,  House of St.Nicholas i Myra etc.

Antalya regionen sträcker sig från Gazipasa till Kalkan, med historiska ruiner, guldiga sandstränder och fantastisk natur.

Så en fastighet i Antalya ger dig nutidens exotiska stränder i kombination med historikens alla sevrädheter i samma område.

Visa mindre 

Kontakta oss på Nordic Trust Homes redan idag så berättar vi mer!

Visa mer

Gå till sidan för detta resultat

   
Använd Filter   Rensa Filter

Gå till sidan för detta resultat

   
CHATTA PÅ WHATSAPP!