Nordic Trust Homes
Om Antalya

Om Antalya

Ankara är känd som Turkiets huvudstad, Istanbul som Turkiets kulturhuvudstad som förenar två världs kontinenter, Europa och Asien och staden Antalya är känd som turismens huvudstad i Turkiet.

Antalya är 5e största staden i Turkiet och är den största staden i Medelhavsregionen. Staden har 2.222.562 invånare och antalet ökar för varje år.

Antalya har stått som värd för många civilisationer i tusentals år och därför finns det många arkeologiska platser som man kan besöka såsom: Hadrian’s Gate, Gamla stan(Kaleİci), Termessos, Aspendons, Perge, Phaselis Side, Simena, Olympos, Cirali, Kekova,  House of St.Nicholas i Myra etc.

Antalya regionen sträcker sig från Gazipasa till Kalkan, med historiska ruiner, guldiga sandstränder och fantastisk natur.

Om du planerar att köpa fastighet i Antalya, finns det otroligt mycket att se och göra i denna underbara stad som är känd som Turkiet turism huvudstad:

 • Gamla stan i Antalya, mer känd som Kale İçi är ett en sevärdhet som är känd bland manga turister. Gamla stan är väl bevarat och är en av de viktigaste historiska platserna i Antalya. Förutom detta får du inte glömma att se den vackra hamnen och Hadrianus Gate.

 • Om Antalya

 • Olympos och Cirali är platser som också är värda att se. Olympos var en av de viktigaste städerna i Lycians. Missa inte även att se Yanartas (Chimaera), den eviga lågan som kommer ut ur bergen.

 • Myra ( Demre ) är mycket känd och du kommer att förälska dig i historien om den gamla Lycian staden när du ser St.Nicholas kyrkan, teatrar och rock gravar.

 • Aspendos är den mest välbevarade antika teatern i regionen och är mycket känd för sin vackra akustik. Teaterns används även idag, bland annat till stora operor och festivaler och har en kapacitet på 15000 personer.

 • Utöver detta så finns det flera arkeologiska platser som du kan besöka såsom Xanthos, Patara , Antiphellos , Arycanda , LIMYRA , Rhaselis etc. Populariteten för dessa ruiner ökar och allt fler väljer att investera i Antalya..

Om AntalyaDen moderna designen av den turkiska fastighetsbranschen kan du se i alla fastigheter i Antalya. Alla lägenheter i Antalya är oftast inom kort gångavstånd till sandstranden, och några timmars resa till de historiska ruinerna. Antalya erbjuder stort utbud av fina restauranger och barer.

De mest populära cafeerna och restaurang är:  Vanilla Lounge, Seraser Fine Dining, Il VicinoPizzeria, Patio Bistro&Restaurant, 7 Mehmet, Alp Pasa, Big Chefs Cafe and Restaurant, Castle Cafe Bar, Kaison Sushi, Turgay Et Lokantası, Macha Cafe&Restaurant och   Kokoyaki. Om du är älskar god mat så är alla dessa restauranger perfekta för dig och det kan vara en annan anledning till att köpa en fastighet i Antalya. Många letar efter en stad som erbjuder något för alla personer oavsett ålder och intresse. Antalya är staden som har allt och här kan du njuta av de vackra sandstränderna, fantastiska naturen och det stora utbudet av restauranger och caféer. Här finns den internationella flygplatsen och allt fler väljer att i investera i Antalya på grund av närheten till flygplatsen som trafikeras av många internationella flygbolag och svenska charterbolag.

Antalyas klimat är en av de bästa i Turkiet. Staden har över 300 soliga dagar under ett år vilket gör Antalya till en utmärkt stad att leva i. Många väljer att investera i Antalya på grund av klimatet och allt fler väljer att förlänga sin sommar några ytterligare veckor. Av alla europeiska städer runt Medelhavskusten är Antalya en av de billigaste att leva i samt billigast om man vill köpa fastighet Turkiet. Om man jämför bostadspriserna i Spanien, Italien, Frankrike och Grekland kommer du se att alla lägenheter i Antalya är moderna och prisvärda. Detta gör staden mer attraktiv och allt fler väljer att investera i Antalya.

Om du vill köpa lägenhet i Antalya så finns det två populära distrikt som heter Konyaalti Beach och Lara Beach där du kan hitta flera caféer, restauranger, affärer, strandklubbar och barer. För er som är intresserade av att köpa fasighet i Antalya, så är dessa 2 distrikt bäst eftersom de har en stor uthyrningspotential, både under säsongen men även under hela året. Att köpa fastighet i Antalya är en lönsam investering. Bostadspriserna har de senaste åren ökat och man bygger allt fler 5- stjärniga hotell och Residence.

Det finns inte många städer där du kan spela golf, åka rafting, parasailing, segla, besöka arkeologiska platser, vandra, åka skärmflygning och sola på sandstranden. Staden erbjuder alla dessa faciliteter till sina invånare.

Vi på Nordic Trust Homes rekommenderar att du väljer att åka ner på en visningsrea för att se att de finns flera anledningar varför man ska köpa fastighet i Antalya.

 

Har du frågor om den här sidan?
loader Sändning..
Hitta fastighet

Våra Kunder

Rigmor och Sedat K.
I slutet av februari 2018 åkte vi till Turkiet för att försöka hi..
Läs mer

POPULÄR

 • Om Antalya

  Om du vill köpa lägenhet i Antalya så finns det två populära distrikt som heter Konyaalti Beach och Lara Beach där du kan hitta flera caféer, restauranger, affä
 • Om Alanya

  Att köpa fastighet i Alanya är en bra och givande affär. Priserna är rimliga och de flesta fastigheter ligger bara några minuter från stranden.
 • Om Istanbul

  Fastighetspriserna i Istanbul har aldrig varit prisvärda för investerare som idag. Istanbul är Turkiets största stad och erbjuder fantastiska och oändliga möjli
 • Om Side

  Om du letar efter att köpa fastighet i Turkiet för dig och din familj, så är Side den perfekta staden. Det är en mycket familjevänlig semester ort där du hitta
 • Om Bodrum

  Om du letar efter en fastighet i Bodrum, så erbjuder Yalikavak olika storlekar och typer av fastigheter, allt från lägenheter till lyxiga villor i Bodrum.
CHATTA PÅ WHATSAPP!