Nordic Trust Homes
Om Bodrum

Om Bodrum

Bodrum är den mest populära och moderna rese orten i Turkiet. Om du vill kombinera segling, investering och god livsstil med långa soliga dagar, så kan våra prisvärda fastigheter i Bodrum uppfylla dina krav och förväntningar. Bodrum är en populär och attraktiv hamnstad för seglare och är en av de bästa regionerna för den som vill göra en säker och lönsam investering i Turkiet.

Den mest eftertraktade egendomen i Bodrum är villor och det finns en anledning till varför många vill köpa villa i Bodrum. Alla villor i Bodrum är väl positionerade och staden har en god stadsplanering och det finns inga höga byggnader. Här nedan kan du hitta information om olika stadsdelar och fastigheter i Bodrum.

Yalikavak är en av de bästa platserna för dem som vill göra en fastighetsinvestering kombinerat med vacker natur, prisvärd fastighet i Bodrum, en året runt livsstil, modern Palmarina för seglare. Här finns allt du behöver för en avkopplande livsstil. Yalikavak erbjuder många fastigheter med havsutsikt och närhet till stranden. Kudur området ligger i Yalikavak och är den bästa platsen för dem som är intresserade av segling och investering av prisvärda fastigheter i Bodrum.

Yalikavak ligger i norra delen av Bodrum- halvön
Från Yalikavak till flygplatsen Milas-Bodrum är det 50 km (35 minuter med buss)
Till Bodrum Centrum är det 20 km (15 minuter med buss)
Till Gündoğan är det 8 km (10 minuter med buss)
Till Gümüşlük är det 10 km (10 minuter med bus)
Till Turgutreis är det 18 km (15 minuter med buss)

Om du letar efter en fastighet i Bodrum, så erbjuder Yalikavak olika storlekar och typer av fastigheter, allt från lägenheter till lyxiga villor i Bodrum. Yalikavak är ett året runt bostadsområde i Bodrum. Samtliga fastigheter i Bodrum ligger i ett komplex där det finns flera faciliteter och alltid personer som tar hand om de gemensamma utrymmena. Vissa fastigheter i Bodrum har även bryggor direkt framför.

Turkbuku är ett område som föredras av det turkiska folket i Bodrum. Det finns många fastigheter som ägs av lokalbefolkningen och det är ovanligt att hitta nya komplex. Turkbuku blev populärt under 80-talet och alla kändisar tillbringar sina semestrar i Turkbuku under säsongen.

Gumusluk var en fiskeby förritiden, men idag lockar området många spekulanter som söker fastighet i Bodrum. Det finns många begagnade hus i Gumusluk och detta område erbjuder den bästa solnedgången i Bodrum. Här kan du lita dig tillbaka och njuta av din semester.

Högsäsongen i Bodrum är cirka 20 veckor och det ger goda möjligheter för dem som vill hyra ut sin fastighet i Bodrum.

De mest populära restaurangerna i Bodrum är: Restaurant La Pasion, Macakizi, Orfoz, Arsipel, Kocadon, Marina Yacht Club, Secret Garden, Cipriani.

Om Bodrum


De mest populära barerna och klubbarna är: Club Halikarnas, Trata Meyhanesi, Mandalin, Helva Bar ,Posh, Marine Club Katamaran, Pasha Club, Marlin Bar, The Corner Pub and Kule Rock Bar.
De mest kända historiska platserna och sevärdheterna är: Bodrum St.Peter Castle, Mausoleum, Myndus Gate, Museum of Underwater Archaelogy, Bodrum Theater, Marina och Shipyard, Old Town, Bazaar.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss, vi skulle vara glada om vi kunde dela vår erfarenhet och kunskap med er och visa alla områden på plats under en visningsresa.

Har du frågor om den här sidan?
loader Sändning..
Hitta fastighet

Våra Kunder

Maths T.
Bästa vänner. Har nu varit i Turkiet i en vecka och genom Nord..
Läs mer

POPULÄR

 • Om Bodrum

  Om du letar efter en fastighet i Bodrum, så erbjuder Yalikavak olika storlekar och typer av fastigheter, allt från lägenheter till lyxiga villor i Bodrum.
 • Om Antalya

  Om du vill köpa lägenhet i Antalya så finns det två populära distrikt som heter Konyaalti Beach och Lara Beach där du kan hitta flera caféer, restauranger, affä
 • Om Alanya

  Att köpa fastighet i Alanya är en bra och givande affär. Priserna är rimliga och de flesta fastigheter ligger bara några minuter från stranden.
 • Om Side

  Om du letar efter att köpa fastighet i Turkiet för dig och din familj, så är Side den perfekta staden. Det är en mycket familjevänlig semester ort där du hitta
 • Om Istanbul

  Fastighetspriserna i Istanbul har aldrig varit prisvärda för investerare som idag. Istanbul är Turkiets största stad och erbjuder fantastiska och oändliga möjli
CHATTA PÅ WHATSAPP!