Nordic Trust Homes
Om Istanbul

Om Istanbul

Istanbul är Turkiets största stad och världens 6e största med 15 miljoner invånare. Staden har en lång historia och har varit huvudstad för 3 imperier: Bysantiska, Romerska och Ottomanska imperiet. Efter att Republiken Turkiet fastställdes, har huvudstaden flyttats till Ankar, men fortfarande är Istanbul staden för handel, finans och kulturella hjärtat av landet.

Istanbul har 2 internationella flygplatser (3e är under uppbyggnad), 2 broar som förbinder 2 världsdelar, Europa och Asien (3e är under uppbyggnad), Marmaray (Tunnelbana som åker under Bosporen), historiska platser, Trade centers och värdet på fastigheter i Istanbul ökar för varje år. Allt fler utländska medborgare väljer att investera i Istanbul, staden som förenar två världskontinenter, staden som har två världshav och staden med en lång historisk bakgrund som är värd att besöka.

Fastighetspriserna i Istanbul har aldrig varit prisvärda för investerare som idag. Istanbul är Turkiets största stad och erbjuder fantastiska och oändliga möjligheter för investerare som vill investera i Turkiet. Istanbul är Turkiets finanshuvudstad och är reserverat att bli ett världsfinanscentrum. Detta är ytterligare en anledning varför manga söker sig till staden och vill investera i Istanbul.

Enligt en rapport 2014 som kommer från TUIK(Turkish Statistics Department), statistiska avdelningen, visar den att Istanbul är den mest populära staden att köpa fastighet i Turkiet och på andra plats kommer Antalya. Att köpa fastighet i Istanbul är en lönsam investering på grund av den höga uthyrningspotentialen. De flesta utländska investerare som köper mark och lägenhet i Istanbul är från Tyskland, England, Irland, Ryssland, Holland, Belgien, Sverige, Norge, Danmark, Kuwait, Dubai, Katar och U.A.E.

Om du gillar historia, kultur, moderna Residence med stort utbud av faciliteter, ett av de bästa köken, det Turkiska köket, shopping och nattliv, så är Istanbul den rätta staden att leva i. Du kommer alltid att hitta något att göra i denna magiska stad.
 

De mest populära platserna och sevärdheterna i Istanbul är : Blue Mosque(Sultan Ahmet Mosque), Hagia Sophia(Ayasofya), Istanbul Maiden’s Tower(Kız Kulesi), Grand Bazaar(Kapalıcarsi), Egyptian Bazaar(Mısır Carsısı), Basilica Cistern(Yerebatan Sarnıcı), Topkapı Palace, Galata Tower, Ciragan Palace, Hippodrome, Archeological Museum, Suleymaniye Mosque, Dolmabahce Palace, Beylerbeyi Palace, Chora Church och Rumeli Fortress.

De mest populära restarangern ai Istanbul är : Cipriani, Ulus 29, Paper Moon, Anjelique, Park Samdan, Cahide, Nusret Steak House, Zuma, Mikla, 360, Sunset, Changa, Borsa, Feriye, Maiden’s Tower Restaurant, Gaja, Gunaydın Steak House, Tavacı Recep Usta och Nupera.

De mest populära klubbarna och barerna I iStanbul är : Reina, Anjelique, Blackk, Sortie, SuAda, Al Jamal, Babylon, Jolly Joker, 360, Sess, Rehab, Ulus 29, Aztek, Indigo, Limoncello och Murphy’s Dance Bar.

Om du är en social person och gillar att gå ut, råder vi dig att kontrollera dessa platser innan du bestämmer dig vart du ska köpa fastighet i Istanbul.

Det finns flera viktiga saker du behöver tänka på och vara noga med innan du påbörjar en process att köpa fastighet i Istanbul. Läs vår köpguide som kan hjälpa dig under processens gång.

• Välj en professionell mäklare när du köper fastighet i Istanbul.
• Kontrollera om det finns några befintliga problem med fastigheten i Istanbul
• Ta reda på mer om tidigare ägare (gäller endast begagnade lägenheter)
• Ta reda på alla dina juridiska rättigheter och kontakta en advokat tillsammans med din agent
• Att besluta sig föra att köpa en prisvärd fastighet i Istanbul själv är inte det bästa alternativet om man inte har köpt i Istanbul innan. Låt oss hjälpa dig med processen och hitta en prisvärd fastighet i Istanbul.
• Det är alltid värt att besöka fastigheten för att ta en titt på plats. Därför rekommenderar vi dig att åka på en visningsresa för att se fastigheten med egna ögon.
• . Vi tillhandahåller Investment Consulting & Busines Servie för att du ska lättare hitta en prisvärd fastighet utifrån din budget samt hjälpa dig att göra en lyckad investering i Istanbul.

 

 

 

Har du frågor om den här sidan?
loader Sändning..
Hitta fastighet

Våra Kunder

Håkan K. & Monica J.
Vi vill tacka alla på Nordic trust homes för en mycket lyckad aff..
Läs mer

POPULÄR

 • Om Side

  Om du letar efter att köpa fastighet i Turkiet för dig och din familj, så är Side den perfekta staden. Det är en mycket familjevänlig semester ort där du hitta
 • Om Antalya

  Om du vill köpa lägenhet i Antalya så finns det två populära distrikt som heter Konyaalti Beach och Lara Beach där du kan hitta flera caféer, restauranger, affä
 • Om Istanbul

  Fastighetspriserna i Istanbul har aldrig varit prisvärda för investerare som idag. Istanbul är Turkiets största stad och erbjuder fantastiska och oändliga möjli
 • Om Bodrum

  Om du letar efter en fastighet i Bodrum, så erbjuder Yalikavak olika storlekar och typer av fastigheter, allt från lägenheter till lyxiga villor i Bodrum.
 • Om Alanya

  Att köpa fastighet i Alanya är en bra och givande affär. Priserna är rimliga och de flesta fastigheter ligger bara några minuter från stranden.
CHATTA PÅ WHATSAPP!