Nordic Trust Homes
Om Side

Om Side

Side är en historisk stad som ligger endast 67 km från Antalya flygplats. Medan du promenerar runt på de smala gatorna i Side kan du se alla historiska byggnader runt varje hörn. Side är en perfekt semester destination för familjer med barn.

De mest kända platserna och sevärdheterna i Side är: Apollotemplet, romerska amfiteatern, romerska ruiner, Aspendos, Old Street, grekiska ruiner, Side Museum, och Manavgat Vattenfall.

De mest populära restaurangerna i Side är Ocakbasi(Turkiskt mat), Conny’s Restaurant, Novi Restaurant of Scandinavia, Marina Baron Restaurant, Aphrodite Restaurant, Liman Restaurant, Orfoz Restaurant, La Filika, Little Norway Restaurant&Bar, Sofra Restaurant, Antik Side Restaurant oc Zur Roten Rose.

De mest populära barerna och klubbarna i Side är: Club Lighthouse, Pasakoy Bar, The Zone, Kingfisher Bar, The Brothers Bar and Apolonia Bar.

Det finns inte många  lägenheter i Side  i gamla stan: du kan endast se affärer, caféer, restauranger och barer. Alla fastigheter i Side är oftast belägna i Kumkoy. I Kumkoy kan du hitta många moderna lägenheter i närheten av stranden.

 

Side skyddar fortfarande sin lilla identitet och alla historiska monument  skyddas av turismministern i Turkiet. Side erbjuder stora möjligheter för dem som letar efter en perfekt fastighet för familjer. Utbudet av fastigheter i Side är stort. Det finns lägenheter och villor som ligger i moderna och privata komplex med en professionell ledning och stort utbud av faciliteter som passar alla åldrar.

Fastigheter i Side består för det mesta av lägenheter, men det finns även villor i Side men väldigt få.

Fördelen med Side är att många familjer letar efter lägenhet som de kan hyra och detta är en fantastisk möjlighet för dem som vill hyra ut sin fastighet i Side. Hyresintäkterna är oftast 7% av köpesumman.

Om du letar efter att köpa fastighet i Turkiet för dig och din familj, så är Side den perfekta staden. Det är en mycket familjevänlig semester ort där du hitta flera restauranger, caféer, butiker etc.

Det är endast 67 km till den internationella flygplatsen i Antalya, 5 km till kända vattenfallet i Manavgat, 35 km till historiska amfiteatern Aspendos och 60 km till den antika staden Perge.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss , vi skulle vara glada om vi kunde dela vår erfarenhet och kunskap med er och visa alla områden på plats under en visningsresa 

 

 

Har du frågor om den här sidan?
loader Sändning..
Hitta fastighet

Våra Kunder

Håkan K. & Monica J.
Vi vill tacka alla på Nordic trust homes för en mycket lyckad aff..
Läs mer

POPULÄR

 • Om Alanya

  Att köpa fastighet i Alanya är en bra och givande affär. Priserna är rimliga och de flesta fastigheter ligger bara några minuter från stranden.
 • Om Bodrum

  Om du letar efter en fastighet i Bodrum, så erbjuder Yalikavak olika storlekar och typer av fastigheter, allt från lägenheter till lyxiga villor i Bodrum.
 • Om Istanbul

  Fastighetspriserna i Istanbul har aldrig varit prisvärda för investerare som idag. Istanbul är Turkiets största stad och erbjuder fantastiska och oändliga möjli
 • Om Side

  Om du letar efter att köpa fastighet i Turkiet för dig och din familj, så är Side den perfekta staden. Det är en mycket familjevänlig semester ort där du hitta
 • Om Antalya

  Om du vill köpa lägenhet i Antalya så finns det två populära distrikt som heter Konyaalti Beach och Lara Beach där du kan hitta flera caféer, restauranger, affä
CHATTA PÅ WHATSAPP!