Nordic Trust Homes
Köpa lägenhet i Antalya - Att köpa lägenhet i Turkiet har aldrig varit enklare!

Köpa lägenhet i Antalya

Att köpa lägenhet i Antalya är en bra affär ur många perspektiv,  en av Turkiets största städer bjuder på allt från storstadspuls till relax områden längs strandlinjen. De flesta komplex erbjuder nybyggda lägenheter med modern arkitektur och många faciliteter så köper man lägenhet i Antalya kan man definitivt fylla sin timmar på ett kvalitativt sätt. Turismen strömmar till Antalya varje år vilket gör att bostadspriserna ständigt ökar.

Lägenhet i Antalya är en investering för framtiden...

Köper man lägenhet i Antalya så investerar man helt rätt. Antalya är Turkiets 5:e största stad och växer för varje år främst på grund av turismen och de investeringar som görs för att ta emot fler utländska medborgare. Antalya erbjuder förutom närhet till de vackra Medelhavsstränderna även många sevärdheter! Hadrian’s Gate, Gamla stan(Kaleİci), Termessos, Aspendons, Perge, Phaselis Side, Simena, Olympos, Cirali, Kekova,  House of St.Nicholas i Myra är bara några av alla ställen att utforska.

Så en lägenhet i Antalya ger dig nutidens exotiska stränder i kombination med historikens alla sevärdheter i samma område.

Visa mindre 

Kontakta oss på Nordic Trust Homes redan idag så berättar vi mer!

Visa mer

Gå till sidan för detta resultat

   
Använd Filter   Rensa Filter

Gå till sidan för detta resultat

   
CHATTA PÅ WHATSAPP!