Nordic Trust Homes

Fastigheter i Turkiet

Många drömmer om ett lägenhet i Turkiet på grund av alla sevärdheter och det fantastiska klimatet som råder i landet. Det har dock varit väldigt många frågetecken vad gäller möjligheten för utländska medborgare att investera i landet. Processerna med allt från lagfart till skatter mm har varit orosmoln för många. De senaste 10 åren har det dock blivit mycket enklare att köpa lägenhet i Turkiet. Detta har skett stegvis men att köpa hus i Turkiet är idag lika enkelt som att göra det i Sverige.

Vi på Nordic Trust Homes är stolta över att kunna erbjuda service av hög kvalité, både före, under och efter köpprocessen. Vid köp av lägenhet i Turkiet är vi vid din sida under hela köpprocessen och bevarar kontakten efter köpet Genom vår stora lokalkännedom, erfarenhet, kunskap och ett brett kontaktnät kan vi erbjuda Er den trygghet som behövs för att köpa hus i Turkiet.

Vill du köpa lägenhet i Turkiet av ett företag med lång erfarenhet då har du hitta rätt. Vår erfarenhet är din trygghet vid köp av lägenhet i Turkiet.

Det finns flera skäl till varför man ska investera och köpa lägenhet i Turkiet. Allt fler söker sig till Medelhavets sydkust på grund av det varma Medelhavs klimat och de fina sandstränderna. Alanya har över 300 soliga dager och lockar till sig allt fler besökare varje år och ligger endast 40 km från den nya flygplatsen Gazipasa som idag trafikeras av flera internationella flygbolag och svenska charterbolag.

Oavsett om du letar efter lägenhet eller hus i Turkiet så finns det massor att välja på och vi ser till att du fåll all hjälp du behöver för ett tryggt och enkelt köp.

Köpa Lägenhet i Turkiet via byggföretag

Vår byggfirma, Akdeniz Kasapoğlu Construction har funnits i mer än 30 år och är en av de mest kända byggföretaget i Alanya området med bred kunskap och många välkända anläggningar bakom sig. I över 30 år har Akdeniz Kasapoğlu Construction byggt fastigheter åt lokalbefolkningen. Med flera nöjda bostadsägare bakom sig har byggföretaget valt att rikta sig till utländska investerare och sedan 3 år tillbaka har man många referenser och fler nöjda investerare. Med flera år inom bygg och fastighetsbranschen kan vi med säkerhet erbjuda Dig marknaden bästa fastigheter till bästa pris.

Nu kan du gå tillbaka till listan och titta på alla de fantastiska objekt vi har att erbjuda.

Visa mer

Gå till sidan för detta resultat

   
Använd Filter   Rensa Filter

Gå till sidan för detta resultat

   
CHATTA PÅ WHATSAPP!