Nordic Trust Homes
Köpguide

Köpguide

UNDERSÖKNING

Du bör göra en lista med dina önskemål och behov samt söka information om olika områden för att säkerställa vilket område som passar dig bäst innan Du börjar söka fastigheter i Turkiet.

JÄMFÖRELSE

Vi rekommenderar att Du gör en jämförelse hos olika mäklarföretag och kontrollerar att de ger tillräckligt uppdaterade information. För fram all information om dina behov och dina önskemål till din mäklare på Nordic Trust Homes så att vi på ett lättare sätt ska kunna framföra tips och råd om regionen innan du köper fastighet i Turkiet. Fråga om referenser för att säkerställa att du får en bra bild av oss och vår service, både innan och efter köpet.

VISNINGSRESA TILL TURKIET

När du har valt din mäklare och samlat in all nödvändig information om olika fastigheter i Turkiet så är det dags att resa in till Turkiet och ta del av din skräddarsydda visningsresa som vi förbereder för just Dig. Vi rekommenderar att du ser till att du får all information om området, såsom shoppingmöjligheter, avstånd till olika bekvämligheter, antal invånare o.s.v., innan du besöker den valda fastigheten i Turkiet.

FÖRSÖK ATT SE FLERA OLIKA FASTIGHETER OCH TILLBRING DIN TID EFFEKTIVT

Ha i åtanke att du får tillräckligt tid att hitta din fastighet i Turkiet och se till att använda tiden på ett effektivt sätt.

Försök att se flera olika fastigheter och samla in information om priser o.s.v. för att lättare kunna jämföra olika områden och olika fastigheter. Skriv gärna ner frågor och funderingar samt en plan för att sedan diskutera med din mäklare, innan du köper din fastighet i Turkiet.

DISKUTERA KÖPVILLKOREN OCH BETALNINGSPLANEN

Vi på Nordic Trust Homes försöker alltid att ordna det bästa priset och en bra avbetalningsplan till våra kunder. Vi står alltid på kundens sida och förhandlar om priser utifrån kundens önskemål och behov! Vi har stor kunskap om priser på fastigheter i den turkiska bostadsmarknaden och är villiga att dela denna kunskap med våra kunder. Du kommer att få all information om köpprocessen från din mäklare innan du köper din fastighet i Turkiet.

VIKTIGA DOKUMENT

Efter köpet av din fastighet i Turkiet kommer du att få de viktiga dokumenten för din fastighet såsom TAPU (lagfart) och ISKAN (tillstånd).

TAPU

TAPU (LAGFART): Ett viktigt dokument som bevisar att du ägar en viss fastighet.

ISKAN

ISKAN: Ett form av tillstånd som bevisar att Du får bo i den köpta fastigheten.

Det finns två typer av Iskan: Ön Iskan (Generell Iskan) och Ferdi Iskan (Personlig Iskan).

Ön Iskan (Generell Iskan) gäller för hela fastigheten och visar att den är byggd enligt dagens bygglagar, att alla regler har uppfyllts och att all dokument finns på plats. Detta skall byggherren ansöka om.

Ferdi Iskan (Personlig Iskan) gäller för den enskilda fastigheten och kan endast utfärdas om en Ön Iskan (Generell Iskan) finns. Ferdi Iskan bevisar att den aktuella fastigheten är beboelig. Efter införskaffande av en Ferdi Iskan kan man registrera vatten/el i fastigheten.

Vi på Nordic Trust Homes ser till att du får/skaffar alla viktiga dokument och hjälper Dig med att skaffa el- och vattenabonnemang samt viktiga försäkringsavtall som du behöver för din fastighet i Turkiet.

Har du några frågor?
loader Sändning..
Ny sökning

Våra Kunder

Tariq & Sawsan
Vi varmt rekommenderar NORDIC TRUST HOMES. Han och hans team var väldigt engagerade. Personalen hämtade oss från flygplatsen, vi fick en full möblerad lägenhet med alla f..
Mer
SÖK