Nordic Trust Homes

Äntligen! Här är uppföljaren till vårt mycket populära komplex Lale 2 i Kestel

ID: AL0999 Alanya - Kestel

Sammanfattning

Alanya
Kestel

Lägenheter

1

1

1

71m2

Beskrivning

Andra Alternativer i denna projekt:

2+1 Lägenhet 109 m² : https://nrdctrsthms.page.link/qPwD

3+1 Lägenhet 123 m² : https://nrdctrsthms.page.link/6hMD

2+1 Dublex 144 m² : https://nrdctrsthms.page.link/bwYA

2+1 Garden Dublex 144 m² : https://nrdctrsthms.page.link/2n9c

2+1 + Studio 136 m² :  https://nrdctrsthms.page.link/fdse

 

Komplex: En modern lägenhet i Alanya, belägen i ett lyxigt komplex i det fina omådet Kestel. Komplexet, som kommer vara klart i Maj 2020, består av 2 byggnader och har ett fint grönområde med vackra växter och dekorationer, palmer och fruktträd. Komplexet har många faciliteter, såsom inomhuspool, utomhuspool, bastu och ångbastu, ett välutrustat gym, Turkiskt bad, stor lekplats, hobbyrum, uteplatser och grillplats, parkering, trådlöst nätverk, satellit TV system, reservvattentank, elgenerator och fastighetsskötare. Entrédörrar är försedda med säkerhetssystem. Kort avstånd till stranden och med lokalbussar som avgår var 10:e minut kan du enkelt åka till de stora shopping centrumen eller Alanya centrum. Andra bekvämligheter såsom matvaruaffärer, caféer, restauranger och olika butiker finns inom gångavstånd. Till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det ca 30 minuter.

Lägenhet: En mycket fin och modern lägenhet i Alanya, med  total boyta på 71 m2 fördelat på 1 sovrum, vardagsrum med vackert kök i öppen planlösning, 1 badrum och 1 balkong. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, färgade PVC fönster och balkongdörrar, genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. En välplanerad och ljus lägenhet med många genomtänkta detaljer och genomgående mycket hög kvalité.   

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

I detta lyxiga komplex har vi flera andra lägenheter till salu. Kontakta oss gärna för mer information!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Muamer J.
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes, speciellt Erdal. Vi hade tur att vi kom i kontakt med företaget. Vi är jätte nöjda med Nordic Trust H..
Mer
SÖK