Nordic Trust Homes

Exklusiv, möblerad 2-rums lägenhet i Alanya, belägen i ett stort komplex i Cikcilli.

ID: AL0785 Alanya - Cikcilli

Sammanfattning

Alanya
Cikcilli

Lägenheter

1

1

1

85m2

Beskrivning

Komplex: Mycket fin lägenhet i Alanya, belägen i ett lyxigt komplex som färdigställdes 2006 i Cikcilli. Här finns faciliteter som passar alla åldrar som en stor utomhuspool och separat barnpool, vackert anlagd parkliknande trädgård med uteplats och grillplats, inomhuspool, lekplats, hobbyrum, välutrustat gym, tennisplan, Turkiskt bad, parkering, centralt satellit TV system, Wi-Fi, fastighetsskötare, 24 timmars säkerhet, reception och mycket mer. Lokalbussen stannar 40 m från komplexet och om du vill åka in till Alanya centrum så tar det endast 15 minuter, det är 800 m till stranden, 700 m till Cikcilli centrum där all önskvärd service finns, dagligvaruhandel finns på bekvämt gångavstånd och det är endast 35 minuters bilresa till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet: Välplanerad och rymlig lägenhet i Alanya med ett lugnt och vackert läge. Lägenheten finns på 6:e våningen av totalt 10 med sydväst läge. Den har en total boyta på 85 m2 som är fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och vackert kök med öppen planlösning och balkong med underbar utsikt över den vackra trädgården, staden, bergen Alanyas borg och medelhavet. Lägenheten är utrustad med PVC-fönster, ytterdörr av stål, intercom system, den har genomgående klinkergolv av högsta kvalité och helkaklat badrum med duschkabin. Exklusivt boende i ett komplex som är ett riktigt semesterparadis. Lägenheten säljs fullt möblerad och utrustad med vitvaror och luftkonditionering.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Håkan K. & Monica J.
Vi vill tacka alla på Nordic trust homes för en mycket lyckad affär, Speciellt Nordic Trust Homes som alltid ställer upp ,är mycket ärlig,och håller ..
Mer
SÖK