Nordic Trust Homes

Fantastisk lägenhet i Alanya, i lyxigt projekt 500 m från Alanya centrum

ID: AL0170 Alanya - Centrum

Sammanfattning

Alanya
Centrum

Lägenheter

2

1

1

135m2

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya är belägen i ett nytt stort komplex med många faciliteter och nära till stadens alla bekvämligheter. Här finns utomhuspool, gym, Turkiskt bad, bastu, lekplats ute och lekrum inne, stora allmänna ytor med bland annat cafeteria, tv rum, biograf och hobbyrum, centralt satellit TV system, Wi-Fi, elgenerator, parkering för de boende och fastighetsskötare. Alldeles utanför komplexet finns affärer, till Alanya centrum är det ca 500 m, busshållplats finns 100 m från komplexet och till stranden är det 1000 m och bara några hundra meter bort finns den stora saluhallen där man kan handla kött, färsk fisk, frukt och grönt bland annat. Till närmaste flygplatsen i Gazipasa tar det ca 35 minuter och till Antalya är det ca 135 km.

Lägenhet: En ljus och mycket trevligt designad lägenhet i Alanya, med en boyta på hela 135 m2 fördelat på 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och modernt, separat kök och 2 balkonger i nord/öst läge med utsikt över staden och bergen, lägenheten finns på 1:a våningen av 5 våningar totalt. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr av stål, intercom system, genomgående klinkergolv, helkaklat badrum med duschkabin och säljs möblerad. En mycket fin lägenhet i genomgående hög kvalité och med många fina detaljer som ger den ett mycket exklusivt och trevligt intryck.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Naser R.
Jag vill Tacka Oktay och teamet för deras väldigt trevliga bemötande och generositet. Jag köpte min drömlägenhet i Turkiet som jag är super nöjd med. ..
Mer
SÖK