Nordic Trust Homes

Fantastisk lägenhet i Alanya, Kestel, med havsutsikt

ID: AL0303 Alanya - Kestel

Sammanfattning

Alanya
Kestel

Lägenheter

1

1

1

60m2

Beskrivning

Komplex: Fantastisk lägenhet i Alanya, Kestel, belägen i ett trevligt och välskött komplex som erbjuder utomhuspool, inomhuspool, bastu, gym, trädgård med grillplats, lekplats, fastighetsskötare, satellit TV system mm. Bara 300 meter till Kestel centrum där all service finns tillgänglig, såsom restauranger, affärer, marknad, kaféer, shopping. Komplexet som färdigställdes  2017 ligger bara 30 m från havet, det är 10 m till busshållplats och närbutik och det tar bara 30 minuter till Gazipasa International Airport.

Lägenhet: Härlig lägenhet i Alanya, med en total boyta på 60 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och 1 balkong med fantastisk havsutsikt. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercomsystem, jalusier för fönster och balkongdörr, den har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin.

Lägenheten är besiktad. Vi hos Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti genom vårt eget byggföretag!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Jamaal M.
Jag har köpt min andra lägenhet med hjälp av Nordic Trust Homes som är mycket målmedveten och hjälpsam. Han har otroligt bra kompetens angående fastig..
Mer
SÖK