Nordic Trust Homes

Fin lägenhet i Alanya, i familjevänliga Mahmutlar.

ID: AL0332 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Lägenheter

2

1

1

120m2

Beskrivning

Komplex: Denna trevliga lägenhet i Alanya, är belägen i ett komplex med faciliteter , såsom utomhuspool, trädgård, centralt satellit TV system, Wi-Fi, fastighetsskötare. Med mycket bra läge nära Mahmutlar centrum där alla bekvämligheter finns tillgängliga som butiker, restauranger, postkontor, bank, apotek, sjukhus, frisörer, marknader och mm. Till havet och den vackra stranden är det bara 350 m, till Alanya är det ca 12 km och dit åker man enkelt med buss som avgår ca 10 minuter och till den internationella flygplatsen i Gazipasa, tar det bara cirka 25 minuter.

Lägenhet: Fin, fullt möblerad lägenhet i Alanya, belägen på 6: e våningen. Den totala boytan är 120 m2 fördelat på 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning, balkong med inbyggd grill. Lägenheten är utrustad med vitvaror, luftkonditionering, fin inredning, har ytterdörr av stål, genomgående laminatgolv, helkaklade badrum med dusch. Bra planlösning och många detaljer som ger lägenheten en mycket trevlig atmosfär.

Lägenheten är besiktad. Vi hos Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti genom vårt eget byggföretag!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Khaled. H
Hej Jag vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes och ett speciellt stor tack för Mr.Oktay för en otroligt support och service, de har tagit vä..
Mer
SÖK