Nordic Trust Homes

Fin och mycket prisvärd lägenhet i Alanya, belägen i ett trivsamt komplex i Avsallar

ID: AL0563 Alanya - Avsallar

Sammanfattning

Alanya
Avsallar

Lägenheter

1

1

1

65m2

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya är belägen i ett mycket trevligt komplex med faciliteter såsom utomhuspool, trädgård med grillplats, parkering, centralt satellit TV system, fastighetsskötare med mera. Till Avsallar centrum är det 800 m och där finns det mesta att önska av service, såsom affärer, restauranger, post, bank, apotek och mycket annat. Till den vackra och långgrunda stranden i Avsallar är det 1200 m och till Alanya centrum ca 27 km, dit kan man enkelt åka med lokalbuss som avgår ca var 20e minut 450 m från komplexet. Inom bekvämt avstånd finns också 2 internationella flygplatser.

Lägenhet: Välplanerad och ljus lägenhet i Alanya med en total boyta på 65 m2 som är fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och en stor härlig balkong med vidsträckt utsikt mot de vackra omgivningarna och havet. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. Man har påbörjat renovering av lägenheten men visst arbete återstår och därav det mycket förmånliga priset.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Dijana & Veldin
Tusen tack till Nordic Trust Homes som har hjälpt oss hitta vår dröm lägenhet. Helt fantastiska dagar med rund resan i hela Alanya området med underba..
Mer
SÖK