Nordic Trust Homes

Fin och prisvärd lägenhet i Alanya, nära centrum och havet

ID: AL0924 Alanya - Centrum

Sammanfattning

Alanya
Centrum

Lägenheter

2

1

1

100m2

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya finns i ett trivsamt komplex som erbjuder faciliteter såsom utomhuspool, gym, trädgård med uteplats, telefonlinje, centralt satellit TV system och fastighetsskötare. Mycket bra läge med ca 600 m till havet och den vackra stranden och 400 m till Alanya Centrum med alla stadens bekvämligheter, såsom restauranger, affärer, marknader, caféer, banker, växlingskontor, shopping, barer och mycket mer. Det är 50 meter till busshållplats varifrån lokalbussar till bland annat större shoppingcenter avgår ca var 10:e minut och det tar bara 35 minuter till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet: Denna trivsamma lägenhet i Alanya är belägen på 1:a våningen av 7 med nordväst läge. Den har en total boyta på 100 m2 fördelat på vardagsrum och kök med öppen planlösning, 2 sovrum, 1 badrum och stor balkong varifrån man har utsikt över en grönskande park. Lägenheten har ytterdörr av stål, intercom system, laminatgolv i sovrummen och vardagsrummet och klinkergolv i övriga utrymmen, helkaklat badrum med duschkabin och är utrustad med luftkonditionering. En mycket ljus, fin och prisvärd lägenhet i Alanya centrum.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Ahmet & Amela
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes som har hjälpt oss att hitta vårt dröm hem i Turkiet. Vi vill speciellt tacka Hasan som är väldigt pro..
Mer
SÖK