Nordic Trust Homes

Fullt möblerad lägenhet i Alanya, Mahmutlar, belägen i ett familjevänligt komplex

ID: AL0005 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Lägenheter

2

1

2

113m2

Beskrivning

Komplex: Denna rymliga lägenhet i Alanya, ligger i ett riktigt fint komplex med faciliteter som passar för hela familjen. Komplexet är beläget bara 350 m från den härliga stranden och här finns utomhuspool med vattenrutschkana, inomhuspool, välutrustat gym, Turkiskt bad, bastu och ångbastu, fin trädgård med uteplatser och grillplats, tennisplan, lekplats, hobbyrum, parkering, generator, fastighetsskötare, satellit TV system och Wi-Fi. Mycket bra läge med ca 100 m till Mahmutlar centrum där all tänkbar service finns tillgänglig som affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader och mycket annat. Till Alanya är det ca 10 km och dit tar man sig enkelt med lokalbuss som avgår ca var 10 e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter. Komplexet färdigställdes 2012.

Lägenhet: Mycket vacker och välplanerad lägenhet i Alanya, belägen på 3:e våningen av 10, den har 2 sovrum, 2 badrum, 1 stor balkong med söderläge och fin utsikt mot staden, bergen, poolen och havet, vardagsrum med öppen planlösning till det vackra köket och den totala boytan är 113m2. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, den har genomgående vackra marmorgolv och helkaklade badrum varav ett med badkar och det andra med duschkabin. Lägenheten säljs fullt möblerad och utrustad med luftkonditionering och vitvaror.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Fahri K.
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes för all hjälp och service vi fått. Nordic Trust Homes och hans professionella team var hjälpsamma och ..
Mer
SÖK