Nordic Trust Homes

Fullt möblerad lägenhet i Alanya, Tosmur, med havsutsikt

ID: AL0699 Alanya - Tosmur

Sammanfattning

Alanya
Tosmur

Lägenheter

2

1

2

100m2

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya finns i ett lyxigt och välskött komplex nära centrum av Tosmur. Här finns utomhuspool med vattenrutschkanor och poolbar, inomhuspool och jacuzzi, bastu, turkiskt bad, tennisplan, välutrustat gym, vacker trädgård med grillplats, lekplats, elgenerator, bilparkering, reservvattentank och fastighetsskötare. De senaste åren har Tosmur blivit en populär ort bland nya fastighetsägare och investerare, här finns allt du behöver såsom restauranger, matvaruaffärer, shopping, caféer, apotek och mycket annat, till den vackra sandstranden är det ca 500 m. Tosmur har ett perfekt läge 4 km öster om Alanya centrum och bara 35 km från Gazipasa flygplats.

Lägenhet: En hemtrevlig och mycket fin lägenhet i Alanya belägen på 7:e våningen av 10 och med en boyta på 100 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och 2 balkonger med utsikt över staden, poolområdet och havet. Lägenheten är fullt möblerad och utrustad med vitvaror och luftkonditionering, genomgående klinkergolv och helkaklade badrum. Ljus och fin lägenhet med bra planlösning och smakfull inredning.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Muamer J.
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes, speciellt Erdal. Vi hade tur att vi kom i kontakt med företaget. Vi är jätte nöjda med Nordic Trust H..
Mer
SÖK