Nordic Trust Homes

Fullt möblerad lägenhet med havsutsikt till salu i Alanya

ID: AL0650 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Lägenheter

2

1

1

90m2

Beskrivning

KOMPLEX:

Komplexet byggdes 2003 och har många Europeiska familjer som äger lägenhet i anläggningen. Komplexet ligger väldigt nära till stranden i Mahmutlar och alla shoppingmöjligheter, butiker, restauranger ligger i gångavstånd. Komplexet har en seriös bostadsförening som sköter allt föreningen. Komplexet har många sociala faciliteter som en utomhuspool, trädgård, parkeringsplats.Månadsavgiften för lägenheten är 20 Euro som betalas till förenigen som har kontor i anläggningen.

LÄGENHET:

Lägenheten är på 90 m2 och den är fulltmöblerad. Lägenheten består av 2 sovrum, 1 vardagsrum, 1 badrum och balkong med söderläge som har havsutsikt. Lägenheten ligger på första våningen och har enkel tillgång till pool och trädgårdsområde i anläggningen. Lägenheten är skattad och besiktigad. Lägenheten har garanti mot fuktskada genom vår egen byggfirma.Ni är välkomna att kontakta oss för mer info om boendekalkyl och vår gratisvisningsresa så kan vi skicka mer info till Er.

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Kent & Hamida M.
Först och främst vill vi Tacka Hasan för all hjälp runt köpet av lägenhet i Turkiet. Den hjälpen är ovärderlig. Som Mäklare upplevde vi Hasan som väld..
Mer
SÖK