Nordic Trust Homes

Hemtrevlig lägenhet i Alanya, Mahmutlar, centralt och nära havet.

ID: AL0070 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Lägenheter

2

1

2

117m2

Beskrivning

Komplex: En mycket fin lägenhet i Alanya, belägen i ett välskött komplex med bra läge i familjevänliga Mahmutlar området. Komplexet har många fina faciliteter för hela familjen, här finns bland annat stor utomhuspool med vattenrutschkana, gym, turkiskt bad, bastu, lekplats, trädgård med grillplats, centralt satellit Tv system, Wi-Fi, parkering och fastighetsskötare. Med mycket bra läge bara 500 m till centrum där all tänkbar service finns som affärer, restauranger, bank, post, apotek, vårdcentral, marknader och mycket annat, till stranden är det endast 300 m. Till Alanya centrum är det ca 10 km och dit tar man sig enkelt med buss som avgår ca var 10 minut från hållplats 100 m från komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa, tar det bara ca 20 minuter.

Lägenhet: En ljus och trevlig lägenhet i Alanya, Mahmutlar, som har en total boyta på 117 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och fint kök med öppen planlösning, 2 balkonger med utsikt över staden och bergen. Lägenheten har klinkergolv och helkaklade badrum med duschkabin, den är fullt möblerad och utrustad med vitvaror och luftkonditionering. En mycket trivsam lägenhet med bra planlösning och många fina detaljer.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Ahmet & Amela
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes som har hjälpt oss att hitta vårt dröm hem i Turkiet. Vi vill speciellt tacka Hasan som är väldigt pro..
Mer
SÖK