Nordic Trust Homes

Ljus och fin 2-rums lägenhet i Alanya, med vackert läge i Kargicak

ID: AL0814 Alanya - Kargicak

Sammanfattning

Alanya
Kargicak

Lägenheter

1

1

1

78m2

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya, är belägen i ett mycket fint komplex med bra faciliteter och hög kvalité. Här finns utomhuspool med stor härlig solterrass, gym, bastu, ångbastu, bilparkering, centralt satellit TV system, Wi-Fi, elgenerator, reservvattentank och fastighetsskötare. Komplexet är lugnt och vackert beläget med endast 100 m till stranden. Bara 300 m från komplexet finns Plumeria Shopping Center med större mataffär, apotek, trevliga souveniraffärer, restaurang och bar på terrassen med fin utsikt över havet. På fredagar är det marknad i Kargicak, då finns möjlighet att köpa närodlade färska råvaror, handgjorda kläder, smycken och mycket mer. Komplexet ligger 15 km från Alanya centrum, dit lokalbussar går var 20:e minut och det är endast 15 minuters bilresa till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet: Ljus och fin lägenhet i Alanya, belägen på 3:e våningen av 5. Den totala boytan är 78 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och vackert kök med öppen planlösning och 1 balkong med fantastisk utsikt över havet och de grönskande omgivningarna. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, luftkonditionering, har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. En mycket fin och trivsam lägenhet där allt håller hög kvalité.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktigad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Maths T.
Bästa vänner. Har nu varit i Turkiet i en vecka och genom Nordic Trust Homes försorg Tittat på många alternativ, fastnade till slut för 1+1 i Ke..
Mer
SÖK