Nordic Trust Homes

Ljus och fin lägenhet i Alanya, mycket trevligt läge i Avsallar

ID: AL0926 Alanya - Avsallar

Sammanfattning

Alanya
Avsallar

Lägenheter

1

1

1

60m2

Beskrivning

Komplex: Trevlig lägenhet i Alanya, belägen i ett komplex med mycket fint, lugnt läge nära havet i Avsallar. Här finns faciliteter såsom utomhuspool, gym, bastu, trädgård med uteplats, parkering, centralt satellit TV system, telefonlinje, elgenerator och fastighetsskötare. Till Avsallar centrum är det bara 300 m och där finns all önskvärd service, såsom matvaruaffärer, restauranger, post, bank, apotek och mycket annat. Till Alanya centrum är det ca 27 km, dit åker man enkelt med lokalbuss som avgår ca var 20: e minut 250 m från komplexet och två internationella flygplatser finns inom bekvämt avstånd.

Lägenhet: En trevlig och ljus lägenhet i Alanya belägen på 2:a våningen av totalt 5 med nordväst läge. Den har en total boyta på 60 m2 som är fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och fint kök med öppen planlösning och balkong med utsikt mot havet, staden och bergen. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål och intercom system, den har genomgående laminatgolv och helkaklat badrum med duschkabin.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Bilderna tillhör visnigslägenheten.

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Muamer J.
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes, speciellt Erdal. Vi hade tur att vi kom i kontakt med företaget. Vi är jätte nöjda med Nordic Trust H..
Mer
SÖK