Nordic Trust Homes

Ljus och vacker lägenhet i Alanya, Avsallar, med bra faciliteter och havsutsikt

ID: AL0680 Alanya - Avsallar

Sammanfattning

Alanya
Avsallar

Lägenheter

1

1

1

68m2

Beskrivning

Komplex: Denna trevliga lägenhet i Alanya, finns i ett komplex med  ett bra utbud av faciliteter, såsom utomhuspool med separat avdelning för barnen och Jacuzzi, gym, bastu, parkering, trädgård med uteplats och grillplats, fastighetsskötare, centralt satellit TV system, med mera. Komplexet har ett mycket trevligt läge ca 600 m från centrum av Mahmutlar där all önskvärd service finns tillgänglig, till exempel större shoppingcenter, butiker, restauranger, postkontor, bank, apotek, vårdcentral, marknader och mycket mer. Till havet och den vackra stranden är det ca 700 meter, till Alanya är det ca 10 km och dit kan du enkelt åka med lokalbuss som avgår ungefär var 10: e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa, tar det bara cirka 45 minuter.

Lägenhet: Välplanerad och ljus lägenhet i Alanya, belägen på 4:e våningen av 5 mot syd-väst och med en total boyta på 68 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och en balkong med utsikt mot havet, staden och poolområdet. Hela komplexet har en mycket fin design med vackra detaljer och hög kvalitet. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, den har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi hos Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti genom vårt eget byggföretag!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Khaled. H
Hej Jag vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes och ett speciellt stor tack för Mr.Oktay för en otroligt support och service, de har tagit vä..
Mer
SÖK