Nordic Trust Homes

Ljus och vacker, möblerad 3-rums lägenhet i Alanya, nära havet i Mahmutlar

ID: AL0927 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Lägenheter

2

1

1

120m2

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya är belägen i ett välskött och trevligt komplex som färdigställdes 2007. Här finns faciliteter såsom utomhuspool, trädgård med uteplats, elgenerator, reservvattentank, centralt satellit TV system, telefonlinje och fastighetsskötare. Mycket bra läge ca 600 m från centrum i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader, frisersalonger och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det endast 400 m, till Alanya är det ca 12 km och dit tar man sej enkelt med lokalbuss som avgår ca var 10 e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter.

Lägenhet: En mycket fin lägenhet i Alanya, Mahmutlar, belägen på 2:a våningen av 9 och med sydväst läge. Den totala boytan är 120 m2 fördelat på 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och balkong med utsikt mot staden och poolen. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, telefonlinje finns, den har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med badkar. En mycket trevlig, fint designad och välplanerad lägenhet som håller hög kvalité, till ett förmånligt pris. Lägenheten säljs fullt möblerad i en mycket trivsam stil och utrustad med luftkonditionering och vitvaror.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Tariq & Sawsan
Vi varmt rekommenderar NORDIC TRUST HOMES. Han och hans team var väldigt engagerade. Personalen hämtade oss från flygplatsen, vi fick en full möblerad..
Mer
SÖK