Nordic Trust Homes

Lyxig 3-rums lägenhet i Alanya, under uppbyggnad i Avsallar

ID: AL0570 Alanya - Avsallar

Sammanfattning

Alanya
Avsallar

Lägenheter

2

1

1

75m2

Beskrivning

Komplex: Komplexet  där denna lyxiga lägenhet i Alanya är belägen, byggs på en 13.000 m2 stor tomt och kommer vara inflyttningsklart i September 2021. Anläggningen består av 4 lägenhetsblock och är belägen 900 meter från den vackra långgrunda stranden i Avsallar. All tänkbar service såsom affärer, restauranger, post, bank, apotek, shopping och mycket annat finns på promenad avstånd. På anläggningen finns stor utomhuspool, vattenrutschkanor, inomhuspool, vacker trädgård, spa anläggning med Turkiskt bad, bastu och ångbastu, gym, tennisplan, lekplats, hobbyrum, centralt satellit TV system, Wi-Fi , reception 7/24 , bevakningskameror, elgenerator, parkeringsplats och fastighetsskötare. Till Alanya är det ca 27 km och dit kan man enkelt åka med lokalbuss som avgår var 20:e minut och 2 internationella flygplatser finns inom ca 1 timme från komplexet.

Lägenhet: Mycket fin lägenhet i Alanya, belägen på 1:a våningen av totalt 9 och har fin utsikt över bergen och poolen. Lägenheten består av 2 sovrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning, 1 badrum och 1 balkong, den totala boytan är 71 m2. Alla material som använts är av första kvalitet och lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, den har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. Om ni söker en lägenhet i Avsallar är detta absolut något för er, bör ses och upplevas på plats.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Jamaal M.
Jag har köpt min andra lägenhet med hjälp av Nordic Trust Homes som är mycket målmedveten och hjälpsam. Han har otroligt bra kompetens angående fastig..
Mer
SÖK