Nordic Trust Homes

Mysig, fullt möblerad lägenhet i Alanya, belägen i ett nytt komplex i Avsallar

ID: AL0354 Alanya - Avsallar

Sammanfattning

Alanya
Avsallar

Lägenheter

Studio

1

1

38m2

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya är belägen i ett vackert och lyxigt komplex under uppbyggnad, det beräknas vara färdigt och lägenhheterna inflyttningsklara i December 2019. Här kommer finnas ett stort utbud av faciliteter, för ex utomhuspool med rutschkanor, välutrustat gym, trädgård med grillplats, parkering, lekplats, hobbyrum, spaavdelning med Turkiskt bad, bastu och ångbastu, restaurang, centralt satellit Tv system, Wi-Fi, elgenerator, fastighetsskötare med mera. Till Avsallar centrum är det ca 700 m och där finns all önskvärd service tillgänglig, såsom affärer, restauranger, post, bank, apotek och mycket annat. Till den vackra och långgrunda stranden i Avsallar är det endast 800 m och till Alanya centrum ca 27 km, dit går det buss ca var 20 e minut. Två internationella flygplatser finns också ca 1 timmes bilresa från komplexet. 

Lägenhet: En fräsch och ljus, fullt möblerad lägenhet i Alanya med total boyta på 38 m2 som är fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och en fransk balkong med utsikt mot bergen och de vackra omgivningarna. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, luftkonditionering, vitvaror, genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. Vacker och påkostad lägenhet med bra planlösning och många fina detaljer.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Ali K.
Efter ett telefonsamtal med Nordic Trust Homes, bokade vi en gratis visningsresa via företaget. Personalen väntade på oss på flygplatsen och därefter ..
Mer
SÖK