Nordic Trust Homes

Prisvärd lägenhet i Alanya, nytt projekt i vackra Oba by

ID: AL0530 Alanya - Oba

Sammanfattning

Alanya
Oba

Lägenheter

1

1

1

46m2

Beskrivning

Komplex: Denna lyxiga lägenhet i Alanya, är belägen i ett komplex under uppbyggnad, som beräknas vara inflyttningsklart i April 2021, med mycket trevligt läge i populära Oba by. Här kommer finnas allt du behöver för en härlig semester, utomhus och inomhuspool, vattenrutschkana, gym, lekplats för barnen, hobbyrum, spa avdelning med Turkiskt bad, bastu, ångbastu och relaxrum, tennisplan, biograf, restaurang och cafe, bibliotek, buss service till stranden, trädgård med uteplats, elgenerator, wi-fi, centralt satellite TV system och fastighetsskötare som städar och underhåller de gemensamma utrymmena. Komplexet har ett lugnt och vackert läge med ca 2,5 km till stranden, 1 km till centrum där man finner för exempel affärer, restauranger, post, apotek etc, dagligvaruhandel finns närmare komplexet, det är 200 meter till busshållplats varifrån lokalbuss till Alanya centrum avgår flera ggr per timme och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 35 minuter.

Lägenhet: Exklusiv och vacker lägenhet i Alanya, belägen på 1:a våningen av 4 och med en total boyta på 46 m² fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och fint kök med öppen planlösning och balkong med utsikt mot staden och bergen. Lägenheten är mycket fin och har ett trevligt kök, den är utrustad med ytterdörr av stål,  intercom system, genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Bilderna tillhör till visningslägenheten.

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Fahri K.
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes för all hjälp och service vi fått. Nordic Trust Homes och hans professionella team var hjälpsamma och ..
Mer
SÖK