Nordic Trust Homes

Rymlig, möblerad lägenhet i Alanya, 250 m från havet i Mahmutlar

ID: AL0872 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Lägenheter

2

1

2

115m2

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya, är belägen i ett komplex längs den fina huvudgatan i familjevänliga Mahmutlar. Komplexet färdigställdes 2016 och har faciliteter såsom utomhuspool, trädgård, centralt satellit TV system, telefonlinje och fastighetsskötare. Mycket bra läge i centrum där all tänkbar service finns tillgängliga som affärer, restauranger, bank, post, apotek, vårdcentral, marknader och mycket annat, till stranden är det endast 250 m. Till Alanya centrum är det ca 10 km och dit tar man sig enkelt med buss som avgår ca var 10 minut från hållplats alldeles utanför komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 20 minuter.

Lägenhet: En ljus och trevlig lägenhet i Alanya, Mahmutlar, med sydväst läge på 4:e våningen av totalt 8. Den har en total boyta på 115 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och 2 balkonger med utsikt över staden och havet. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, genomgående klinkergolv och helkaklade rymliga badrum med duschkabin, den är fullt möblerad och utrustad med vitvaror och luftkonditionering. Hemtrevlig och välplanerad lägenhet som är klar för inflyttning.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Fahri K.
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes för all hjälp och service vi fått. Nordic Trust Homes och hans professionella team var hjälpsamma och ..
Mer
SÖK