Nordic Trust Homes

Rymlig och fräsch lägenhet i Istanbul med utmärkt utsikt över sjön

ID: IST3026 Istanbul - Maslak

Sammanfattning

Istanbul
Maslak

Lägenheter

1

1

1

85m2

Beskrivning

Komplex :

Denna rymliga och moderna lägenhet i Istanbul, belägen i ett vackert komplex med modern interiör i det trevliga bostadsområdet Maslak, är något som bör ses på plats!

Denna lägenhet i Istanbul ligger i ett stort och modernt komplex nära den vackra sjön med utmärkta faciliteter såsom en unik och stor utomhuspool, tjusig inomhuspool, Aqua Park, gym, bastu, ångbastu, turkiskt bad (hamam), mysig terrass, tennisbana, hobbyrum, lekplats, grönt fräsch trädgård med fint promenadstråk, grillplats, trådlöst nätverk, satellit Tv, reserv vattentank, generator och vaktmästare. Komplexet är modernt och byggdes klart 2015.

Här har man snabbköp, apotek, vårdcentraler, busshållplatser, shopping, bazaar (marknad) o.s.v. på gångavstånd. Denna välplanerade lägenhet i Istanbul ligger endast 2 km från den vackra stranden, 50 m från Maslak centrum och bara 25 minuter från Istanbul Ataturk International Airport.

Lägenhet:

Denna fräscha lägenhet i Istanbul har en fantastisk utsikt över den vackra sjön från den tjusiga balkongen. Lägenheten har en 1 sovrum, 1 badrum, 1 vardagsrum, 1 balkong med utsikt över sjön, poolen och Istanbul och är 85 kvm stort. Lägenheten är utrustad med intercom-system, PVC fönster, brandlarm, jacuzzi, Hilton Banyo, keramiska golv och ståldörr. . Skulle du vilja dekorera din nya bostad så är vi glada att erbjuda gratis rådgivning och inredningstips enligt din egen smak och budget!

Nordic Trust Homes erbjuder med stolthet upp till 6 års räntefri avbetalningsplan! Missa inte den perfekta tiden att köpa en fräsch och modern lägenhet i Istanbul!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Naser R.
Jag vill Tacka Oktay och teamet för deras väldigt trevliga bemötande och generositet. Jag köpte min drömlägenhet i Turkiet som jag är super nöjd med. ..
Mer

Liknande Erbjudanden

Vad letar du efter? +46 760 27 50 48 Vi kan hjälpa dig!
SÖK