Nordic Trust Homes

Toppenfin, möblerad 2 rums lägenhet i Alanya, Avsallar

ID: AL0625 Alanya - Avsallar

Sammanfattning

Alanya
Avsallar

Lägenheter

1

1

1

65m2

Beskrivning

Komplex: Vacker och rymlig lägenhet i Alanya, belägen i ett stort lyxigt komplex i Avsallar. Här finns utomhuspool med vattenrutschkanor, uppvärmd inomhuspool, gym, Turkiskt bad, bastu och ångrum, tennisplan, stor vacker trädgård med grillområde och gott om plats för umgänge, bilparkering, lekplats för barnen, hobbyrum, reception, restaurang, centralt satellit TV system, Wi-Fi, elgenerator, fastighetsskötare med mera. Till Avsallar centrum är det ca 850 m och där finns all önskvärd service, såsom affärer, restauranger, post, bank, apotek och mycket annat, till havet och den fina långgrunda stranden är det ca 900 m. Till Alanya centrum är det ca 27 km, dit går lokalbuss ca var 20: e minut 600 m från komplexet och två internationella flygplatser finns inom bekvämt avstånd.

Lägenhet: En trevlig och ljus lägenhet i Alanya, belägen i syd-väst på 7:e våningen av 9 och har en total boyta på 65 m2 som är fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning balkong med utsikt mot poolområdet och bergen. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, den har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Håkan K. & Monica J.
Vi vill tacka alla på Nordic trust homes för en mycket lyckad affär, Speciellt Nordic Trust Homes som alltid ställer upp ,är mycket ärlig,och håller ..
Mer
SÖK