Nordic Trust Homes

Trevlig trerums lägenhet Tosmur

ID: AL0977 Alanya - Tosmur

Sammanfattning

Alanya
Tosmur

Lägenheter

2

1

1

110m2

Beskrivning

Komplex: Denna magnifika lägenhet i Alanya ligger i hjärtat av Tosmur, i ett välplanerat och mycket välskött komplex från 2005. Anläggningen har parkering, hiss, kabel-TV och en utomhuspool. Alla möjliga tjänster finns också tillgängliga, som butiker, marknader, restauranger, postkontor, bank, apotek och mycket mer. Till sandstranden är det cirka 250 m, Alanya centrum ca 6 km, och du kan enkelt ta dig till Alanya centrum med buss, som går cirka var tionde minut, och det tar cirka 30 minuter att komma till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet: Vacker lägenhet  i Alanya, ljus och med en bekväm design, belägen på sjunde våningen av åtta. Den totala bostadsytan är på 110 m2 och är uppdelat i 2 sovrum, 2 badrum med dusch, öppet vardagsrum och kök och 1 stor balkong med utsikt över bergen och omgivningarna. Lägenheten har klinkers golv, helkaklade badrum med dusch, luftkonditionering. Lägenheten är till salu fullt möblerad och utrustad med hushållsapparater, redo för inflyttning.

Lägenheten är kontrollerad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med en garanti genom vårt eget byggföretag!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Kent & Hamida M.
Först och främst vill vi Tacka Hasan för all hjälp runt köpet av lägenhet i Turkiet. Den hjälpen är ovärderlig. Som Mäklare upplevde vi Hasan som väld..
Mer
SÖK