Nordic Trust Homes

Två sovrums lägenhet i Tosmur, Alanya

ID: AL0976 Alanya - Tosmur

Sammanfattning

Alanya
Tosmur

Lägenheter

2

1

2

115m2

Beskrivning

Komplex: Denna fantastiska lägenhet i Alanya ligger i hjärtat av Tosmur, i ett välplanerat och mycket välskött komplex från 2005. Anläggningen har parkering, hiss, kabel-TV och en utomhuspool. Alla möjliga tjänster finns också tillgängliga, som butiker, marknader, restauranger, postkontor, bank, apotek och mycket mer. Till sandstranden är det cirka 250 m, Alanya centrum ca 6 km, och du kan enkelt ta dig dit med buss, som går var tionde minut, och det tar cirka 30 minuter att komma till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet: En vacker och bekväm lägenhet i Alanya, ljus och med en bra planlösning, ligger på åttonde våningen av åtta. Den totala boytan är 115 m2, som är uppdelat i 2 sovrum, 2 badrum med dusch, öppet vardagsrum och kök och 1 stor balkong med utsikt över havet och Alanya borgen. Lägenheten har klinkers golv, helkaklat badrum med dusch, luftkonditionering. Lägenheten är till salu fullt möblerad och utrustad med hushållsapparater, redo för inflyttning.

Lägenheten är kontrollerad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med en garanti genom vårt eget byggföretag!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Ali K.
Efter ett telefonsamtal med Nordic Trust Homes, bokade vi en gratis visningsresa via företaget. Personalen väntade på oss på flygplatsen och därefter ..
Mer
SÖK