Nordic Trust Homes

Underbar, nybyggd 2-rums lägenhet i Alanya, Mahmutlar

ID: AL0681 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Lägenheter

1

1

1

55m2

Beskrivning

Komplex: Mycket fin lägenhet i Alanya, Mahmutlar, i ett nybyggt komplex med närhet till alla bekvämligheter. Komplexet beräknas vara färdigställt i maj 2020 och har faciliteter såsom stor härlig utomhuspool, inomhuspool, trädgård med uteplats, gym, bastu, Turkiskt bad, lekplats, parkering, centralt satellit TV system, Wi-Fi, elgenerator och fastighetsskötare. Komplexet har bra läge med 400 m till  centrum där de flesta bekvämligheter finns tillgängliga, för ex restauranger, affärer, postkontor, banker, apotek, frisörer mm och endast 100 m till stranden. Till Alanya centrum är det ca 10 km och dit går lokalbussar ca var 10:e minut alldeles utanför och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 20 minuter.

Lägenhet: Denna ljusa och välplanerade lägenhet i Alanya är belägen på 1:a våningen av totalt 8. Den har österläge och en boyta på 55 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och fint kök med öppen planlösning och balkong med utsikt mot poolområdet. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, den har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin, en mycket trevlig lägenhet med bra planlösning.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Rigmor och Sedat K.
I slutet av februari 2018 åkte vi till Turkiet för att försöka hitta en semesterlägenhet i Alanya. På flygplatsen i Antalya mötte oss Erdal från Nordi..
Mer
SÖK