Nordic Trust Homes

Vill du investera i Istanbul? – Välkommen till paradiset!

ID: IST3001 Istanbul - Maslak

Sammanfattning

Istanbul
Maslak

Lägenheter

1

1

1

87m2

Beskrivning

Missa inte detta nya och moderna projekt som kommer att byggas upp i Maslak-Sisli, Istanbul. Komplexet har allt du behöver och är känt som det “nya Centrumet” för underhållning och livsstil. Detta nya projekt är utmärkt för dig som vill investera i Istanbul. Perfekt läge, endast 10 minuters promenad till Metro och stadens alla sociala bekvämligheter. Komplexet erbjuder fantastiska faciliteter såsom Teater, amfiteater, supermarket, exklusiva butiker, shopping centrum, konstgalleri, vandringsleder, parkering, Wi-Fi, Satellit Tv-system, stort poolområde, fitnes, SPA, restauranger och caféer, skateboard, klättervägg, vaktmästare, trädgårdsmästare och säkerhets tjänster. Komplexet kommer att färdigställas i december 2016.

Missa inte dessa fantastiska och exklusivalägenheter i Istanbul som har allt du behöver. Här får du en kombination av lyx, exklusivitet och komfort. Missa inte chansen att bli en del av detta enorma komplex i Istanbul.

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Rigmor och Sedat K.
I slutet av februari 2018 åkte vi till Turkiet för att försöka hitta en semesterlägenhet i Alanya. På flygplatsen i Antalya mötte oss Erdal från Nordi..
Mer

Liknande Erbjudanden

Vad letar du efter? +46 760 27 50 48 Vi kan hjälpa dig!
SÖK