Nordic Trust Homes

Köp ditt drömboende i Turkiet via telefon!!

OnlinebutikI tider med coronavirus har vi möjlighet att skicka dig en video på dom objekt du är intresserad av och även av omgivningarna för att du ska kunna köpa en bostad utan att besöka oss på plats.

När du valt den lägenhet du vill köpa kan vi diskutera pris och betalningsplan med dig och säljaren vi tex Whatsapp. Efter överenskommet pris och betalning skriver vi ett kontrakt med säljaren som han sedan undertecknar och så skannar vi dokumentet och e-postar det till dig.

Du skriver ut kontraktet och undertecknar och skannar det tillbaka till oss igen. Du får ett kontonummer ut av säljaren där du sätter in handpenningen för fastigheten. Vi skickar dig en bekräftelse på att pengarna är på kontot och när du senare kommer till Turkiet kan vi ordna med Tapu/lagfart och övrig betalning så nycklarna till fastigheten kan bli din.

Har du några frågor?
loader Sändning..
Ny sökning

Våra Kunder

Kent & Hamida M.
Först och främst vill vi Tacka Hasan för all hjälp runt köpet av lägenhet i Turkiet. Den hjälpen är ovärderlig. Som Mäklare upplevde vi Hasan som väldigt serviceminded. V..
Mer
SÖK