Exklusiva lägenheter i Alanya, Kargicak, med enastående utsikt!

Alanya - Kargicak

Fastighet ID:  AL0002

Sammanfattning

Alanya
Kargicak

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

125m2

Storlek

Beskrivning

Komplex:

Lyxiga lägenheter i Alanya för er med höga krav på kvalité, funktion och inredning! Dessa högkvalitativa lägenheter ligger i ett superfint komplex med 2 exklusiva femvåningshus i det vackra och naturnära Kargicak. Här finner ni en tjusig utomhuspool, vackert anlagd trädgård, gym, trådlöst nätverk, satellit Tv-system, grillplats, telefoni, extra vattentank, generator vid elavbrott, parkering, 24/7 säkerhet och en supertrevlig vaktmästare. Portdörrar öppnas med kod eller via videosamtal till lägenheten.

På promenadavstånd hittar man ett snabbköp som säljer färska råvaror och på endast fåtalet minuter finns Plumeria Shopping Center med en mataffär, apotek, trevliga souveniraffärer och en fin restaurang och bar på terrassen med fin utsikt över havet.

På fredagar har man bazaar (marknad) i Kargicak där man hittar närodlade färska råvaror, handgjorda kläder och smycken och mycket mer. Med bara 100 m till stranden, 1 km till Mahmutlar centrum, 15 km till Alanya centrum och 10 km till den internationella flygplatsen Gazipasa så har man nära till all service, kommunikationer och affärer!

Lägenheter:   

Välkommen till exklusiva lägenheter i Alanya med enastående havsutsikt och hög standard! Lägenheterna är har en yta på 100 – 173 kvm och är byggda med högsta kvalitet ända ner till minsta detalj. Här kan du njuta och få en kombination av lyx, exklusivitet och komfort på högsta grad! Lägenheterna är försedda med märkesvitvaror, ståldörr av högsta kvalité, PVC föster, luftkonditionering, golvvärmesystem, brandlarm, Hilton Banyo och högkvalitativa keramiska golv.

Lägenheten är besiktigat. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

I detta lyxiga komplex har vi flera lägenheter till salu. Kontakta oss gärna för mer information!

Missa inte chansen att köpa en av dessa exklusiva lägenheter i Alanya med full havsutsikt och närhet till stranden! 

Begär mer detaljer

AVSTÅND

  • 150 m
  • 10 min
  • 150 m
  • 200 m
  • 20 min
  • 45 min
Kontakta Oss Nu

Gästbok

Ramiz M.
Köpte lägenhet 1+1 nyproduktion i Mahmutlar av Nordic Trust Homes. Jag kan ..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!