Exklusiva och strandnära lägenheter i Alanya.

Alanya - Alanya

Fastighet ID:  AL0004

Sammanfattning

Alanya
Alanya

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

110m2

Storlek

Beskrivning

Komplex:

Dessa vackra och nylanserade lägenheter i Alanya, har allt du behöver för en avkopplande semester! Komplexet är modernt, består av 6 block och har ett utmärkt läge i det natursköna Kargicak. Här har man utomhus- och inomhuspool, hamam (turkiskt bad), bastu, gym, ångbastu, spa- avdelning, privata familjerum med jacuzzi, biljard, pingis, pilates och yoga hall, bio, trådlöst nätverk, playstation spelrum för barn, konferensrum, mini golf, grillplats, grönområde, cafeteria, inomhusrestaurang, utomhusrestaurang, bilparkering, 24 timmars säkerhet, fastighetsskötare med mera.

På gångavstånd finns Plumeria Shopping center med mataffär, apotek, trevliga souveniraffärer och en restaurang och bar på terrassen med fin utsikt över havet.

På fredagar är det bazaar (marknad) i Kargicak och här hittar man närodlade färska råvaror, handgjorda kläder och smycken och mycket mer. Komplexet ligger 15 km från Alanya centrum, 1 km från alla butiker och endast 15 minuters bilresa till Alanya - Gazipasa flygplats.

Lägenhet:

Vacker, exklusiv och modern lägenhet i Alanya med utmärkt utsikt över det turkosblå Medelhavet. Lägenheten består av 2 sovrum, 2 badrum, 1 vardagsrum med ett modernt kök och balkong, och har en total boyta på 110 kvm. Lägenheten är försedd med vitvaror, ståldörr av högsta kvalité, PVC fönsterkarmar, intercom system, luftkonditionering, brandlarm, jacuzzi, hiltoninspirerade badrum och högkvalitativa klinkergolv.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

I detta lyxiga komplex har vi flera andra lägenheter till salu. Kontakta oss gärna för mer information!

Dessa moderna och strandnära lägenheter i Alanya med högsta kvalitet bör ses på plats! 

Begär mer detaljer

AVSTÅND

  • 30 m
  • 10 min
  • 30 m
  • 5 min
  • 20 min
  • 45 min
Kontakta Oss Nu

Gästbok

Jari & Lotta K.
Vill tacka Calle och alla som jobbar på Nordictrusthomes för allt vid köpet..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!