Nordic Trust Homes

En mycket fin lägenhet i Antalya, nära Konyaalti stranden

ID:  ANT1020 Antalya - Konyaalti

Sammanfattning

Antalya
Konyaalti

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

65m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Antalya är belägen i ett nybyggt och mycket trevligt komplex i ett lugnt och fint område. På komplexet finns utomhuspool, fin trädgård med grillplats, centralt satellit-Tv system, parkering, elgenerator, övervakningskameror och fastighetsskötare. Komplexet har ett mycket bra läge ca 5 km från Antalya centrum i lugna omgivningar, till stranden är det 1,2 km och till Antalyas flygplats 25 km. Alldeles utanför komplexet finns busshållplats så det är mycket enkelt att åka till olika områden i Antalya och även andra platser. I området finns matvaruaffärer, restauranger, apotek och många andra bekvämligheter som behövs i det dagliga livet.

Lägenhet: Mycket fin lägenhet i Antalya, med en total boyta på 65 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong med utsikt mot bergen. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, spis och spisfläkt, luftkonditionering, intercom system, underhållsfria fönsterkarmar av PVC, jalusier för fönster och balkongdörr, laminatgolv och helkaklat badrum med duschkabin. Ljus och mycket fint designad lägenhet med bra planlösning och många fina detaljer.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Wissam & Medine
Nordic Trust Homes är ett företag man kan lita på. De är gästvänliga och vi..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!