Nordic Trust Homes

Ljus och vacker 3-rums lägenhet i Alanya - Mahmutlar, nära havet

ID:  AL0176 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

1

Badrum

110m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya – Mahmutlar, är belägen i ett lite äldre men fantastiskt fint och välskött komplex. Här finns faciliteter såsom utomhuspool med stor solterrass, bastu, hobbyrum, vacker trädgård med uteplats, centralt satellit Tv system, Wi-Fi, bilparkering, fastighetsskötare. Mycket bra läge centralt i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex mindre dagligvarubutiker såväl som större shoppingcenter, restauranger och caféer, post, bank, apotek, vårdcentral, marknad 2 dagar i veckan och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det bara 50 m, till Alanya är det ca 10 km och dit tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut alldeles utanför komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter.

Lägenhet: En vacker och modern lägenhet i Alanya - Mahmutlar, med en total boyta på 110 m2 fördelat på 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och ett mycket fint separat kök och 2 balkonger med utsikt mot det vackra poolområdet och havet. Lägenheten är belägen på 2:a våningen av totalt 5 och har ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar, genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. En ljus och fin lägenhet med bra planlösning, många fina detaljer och genomgående hög kvalité.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Vailette & Kjell
Vi köpte vår lägenhet i Mahmutlar av Oktay 2014. Oktay har vart till sto..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!