Nordic Trust Homes

En utmärkt lägenhet i Alanya, för skön semester med nära och kära

ID:  AL0265 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

125m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna trevliga lägenhet i Alanya, är belägen i ett komplex med vackert anlagd trädgård som också har ett utmärkt område för utomhusaktiviteter. Här finns parkeringsplatser för de boende och en stor utomhuspool med separat avdelning för barnen, komplexet har även elgenerator och reservvattentank, fastighetsskötare, satellit TV system och naturgasledning. Här har man nära till allt, 50 m till stranden och centralt läge i Mahmutlar där all önskvärd service finns tillgänglig, ca 10 km till Alanya centrum och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter.

Lägenhet: En mycket trivsam lägenhet i Alanya, den totala boytan är 100 m² fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och 2 rymliga balkonger. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, genomgående marmorgolv och helkaklade badrum med duschkabin. Ljus och fin lägenhet där alla rum fångar solen, i synnerhet vardagsrummet som har två franska fönster och ett normalt fönster för att få in mer naturligt ljus i rummet.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti genom vårt eget byggföretag.

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Sabina H.
Stort tack till Hasan och alla på Nordic Trust Homes. När vi anlände till A..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!