Nordic Trust Homes

Exklusiv 4-rums lägenhet i Alanya, belägen i ett lyxigt komplex i Cikcilli

ID:  AL0846 Alanya - Cikcilli

Sammanfattning

Alanya
Cikcilli

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

3

Sovrum

2

Badrum

130m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Mycket fin lägenhet i Alanya, belägen i en stor lyxig anläggning i Cikcilli, här finns faciliteter som passar alla åldrar. Komplexet har ett stort härligt poolområde med flera pooler, vattenrutschkana och solterrasser, vackert anlagd trädgård med uteplats, inomhuspool, lekplats, välutrustat gym, Turkiskt bad (Hamam), bastu, ångbastu, tennisbana, parkering, centralt satellit TV system, Wi-Fi, bordtennis, fastighetsskötare, 24 timmars säkerhet, reception och mycket mer. Lokalbussen stannar 200 m från komplexet och om du vill åka in till Alanya så tar det endast 15 minuter, det är 1000 m till stranden, 500 m till Cikcilli centrum där all önskvärd service finns, dagligvaruhandel finns på bekvämt gångavstånd och det är endast 40 km bilresa till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet: Välplanerad och rymlig lägenhet i Alanya med ett lugnt och vackert läge. Lägenheten har en total boyta på 130 m2 som är fördelat på 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och modernt kök i öppen planlösning och terrass med utsikt mot poolen och de vackra omgivningarna. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering, PVC-fönsterkarmar, ytterdörr av stål, intercom system, har genomgående klinkergolv av högsta kvalité och helkaklade badrum med duschkabin. Exklusivt boende i en anläggning som är ett riktigt semesterparadis.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där man kan välja sin egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Peymaneh K.
Allt jag kan säga om Nordic Trust Homes är att han är tillförlitlig och har..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!