Nordic Trust Homes

Exklusiv, fullt möblerad penthouse lägenhet i Alanya - Mahmutlar

ID: AL0368 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Penthouse

2

1

2

245m2

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya, Mahmutlar är belägen i ett  lyxigt komplex som färdigställdes 2017. Här finns ett stort utbud av faciliteter, såsom utomhuspool med vattenrutschkana, inomhuspool, Turkiskt bad, bastu, gym, tennisplan, lekplats ute och lekrum inomhus, biljardbord, trädgård med uteplats, centralt satellit TV system, Wi-Fi, elgenerator, bilparkering, fastighetsskötare. Mycket bra läge ca 800 m från centrum i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, som affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det bara 500 m, till Alanya är det ca 12 km och dit tar man sig enkelt med lokalbuss som avgår ca var 10 e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter.

Lägenhet: En vacker och modern penthouse lägenhet i Alanya, Mahmutlar med en total boyta på 245 m2 fördelat på 4 sovrum, 3 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning 2 balkonger och takterrass med utsikt mot havet, bergen, staden och poolen. Lägenheten är belägen på 10:e våningen av totalt 10 och är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar, genomgående klinkergolv och helkaklade badrum med duschkabin. Lägenheten säljs fullt möblerad och utrustad med luftkonditionering och vitvaror. En ljus och fin lägenhet med trevlig planlösning och genomgående hög kvalité.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Maths T.
Bästa vänner. Har nu varit i Turkiet i en vecka och genom Nordic Trust Homes försorg Tittat på många alternativ, fastnade till slut för 1+1 i Ke..
Mer
SÖK