Nordic Trust Homes

Exklusiv och rymlig villa i Alanya, med unikt läge alldeles vid havet

ID:  AL0826 Alanya - Yesiloz

Sammanfattning

Alanya
Yesiloz

Läge

Villa

Typ

1

Vardagsrum

4

Sovrum

2

Badrum

210m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Rymlig och vacker villa i Alanya, ​belägen i en liten villapark bestående av 3 villor på varsin privat tomt. Villan har privat utomhuspool och en fin trädgård, bilparkering, elgenerator, reservvattentank, centralt satellit TV system, Wi-Fi och fastighetsskötare. Villorna färdigställdes 2017 och har ett lugn och vackert läge endast 60 m från havet i Yesilöz som är beläget ca 25 km från Alanya centrum och 12 km från den internationella flygplatsen i Gazipasa. Det är ca 3 km till Yesilöz centrum där det bl.a finns dagligvaruhandel.

Villa: En underbar villa i Alanya, med en total boyta på 180 m2, fördelat på 3 sovrum, 2 badrum och 1 toalett, separat kök i anslutning till det stora vackra vardagsrummet, 3 balkonger och terrass där du kan njuta av den enastående panoramautsikten över Medelhavet och Taurusbergen. Villan är utrustad med luftkonditionering i alla rum och vitvaror, har laminatgolv i sovrummen, vackert marmorgolv i kök, hall och vardagsrum och helkaklade badrum varav ett med jacuzzi, jalussier för alla fönster och balkongdörrar och privat utomhuspool. Detta är en mycket exklusiv villa där man inte sparat på varken kvaliten eller vackra detaljer och dessutom med ett fantastiskt läge.

Villan säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Villan är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Almir and Sanela
During our week in Alanya it was our honor to meet Nordic Trust Homes. He s..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!