Nordic Trust Homes

Fantastiskt fin lägenhet för uthyrning i Alanya, Kestel

Alanya - Kestel

Fastighet ID:  ALR0618

Sammanfattning

Alanya
Kestel

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

67m2

Storlek

Beskrivning

Komplexet har faciliteter såsom utomhuspool, uppvärmd inomhuspool, poolbar, gym, bastu, bordtennis, spelrum, Wi-Fi, fastighetsskötare, uthyrningsservice och 24 timmars säkerhet. Det är endast 500 m till stranden, 4 km till Alanya Centrum och 40 km till Gazipasa flygplats. Vi arrangerar hämtning och lämning på flygplatsen med full service. Från poolområdet har Ni en fantastisk utsikt över havet och grönskande områden i Alanya. Området är mycket barnvänligt med lite trafik och inhägnade områden.

Lägenheten är perfekt för dig som vill bo i lugn atmosfär men ändå ha en närhet till allt! Balkongen har en rogivande utsikt över bergen och grönområden i Kestel.

 

En fräsch lägenhet  på 3:e våningen, med 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum, modernt kök och balkong, totalytan är 67 m2. Fullt utrustad med möbler, vitvaror (ugn, spis, fläkt, diskmaskin, och kyl/frys) och luftkonditionering. Här finns också all nödvändig köksutrustning, hårfön, handdukar och lakan mm vilket gör att Ni bara behöver packa Er väska och checka in. En bäddsoffa finns i vardagsrummet vilket gör att 4 personer bekvämt kan bo i lägenheten. 

Det är förbjudet att förtära alkohol i lägenheten och det ska även vara rök- och djurfritt.

Slutstädning ingår i priset.

Begär mer detaljer

AVSTÅND

  • 800 m
  • 4 km
  • 200 m
  • 200 m
  • 20 min
  • 45 min
Kontakta Oss Nu

Gästbok

Daniella
Lägenheten är gudomlig, detta företag är verkligen att rekommendera till er..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!