Nordic Trust Homes

Fin lägenhet i Alanya, belägen i ett trivsamt komplex i Avsallar

ID: AL0670 Alanya - Avsallar

Sammanfattning

Alanya
Avsallar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

65m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya är belägen i ett mycket trevligt komplex med många faciliteter, för ex utomhuspool med rutschkanor, inomhuspool, gym, tennisplan, trädgård med grillplats, parkering, lekplats, hobbyrum, Turkiskt bad, bastu, centralt satellit-Tv system, Wi-Fi, elgenerator, fastighetsskötare med mera. Till Avsallar centrum är det 400 m och där finns all önskvärd service, såsom affärer, restauranger, post, bank, apotek och mycket annat. Till den vackra och långgrunda stranden i Avsallar är det 600 m och till Alanya centrum ca 27 km, dit går det buss ca var 20e minut 200 m från komplexet.

Lägenhet: En fräsch och ljus lägenhet i Alanya med total boyta på 65 m2 som är fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning, balkong med utsikt mot bergen. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu
loader Sändning..

Våra Kunder

Kent & Hamida M.
Först och främst vill vi Tacka Hasan för all hjälp runt köpet av lägenhet i..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!